Succes Holidayparcs
 Bonte Vlucht

C-veld - Bonte Vlucht

Bonte Vlucht

Bonte Vlucht

Nederland - Utrecht
In Doorn, in de levendige regio Utrecht, vind je vakantiepark Bonte Vlucht. Op dit leuke familiepark is er voor iedereen wat te doen. Lekker zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad, zonnen op de grote zonneweide. Je hoeft je geen dag te vervelen met de activiteiten van Bonte Vlucht.
 • Animatie
 • Buitenzwembad
 • Bos
 • Café
 • Restaurant
 • Tennisbaan
Beschikbaarheid en prijs
 
 1. 6 ampère elektra(1320 Watt)
    

   Bonte Vlucht

   Kamperen midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, wakker worden met het gekwetter van vogels en de geur van dennenbomen, heerlijk toch. Op de kampeerplaatsen en camperplaatsen van vakantiepark Bonte Vlucht wordt dit werkelijkheid. De gezellige kleinschalige kampeervelden zijn opgedeeld in plaatsen van maximaal 80 m2, waar je met je tent, caravan of camper heerlijk staat. Genieten van de natuur staat centraal op vakantiepark Bonte Vlucht.

   Rond de kampeervelden staan op diverse plekken sanitair gebouwen met toiletten, douches en wastafels. Elke kampeer- of camperplaats heeft een 6 ampère aansluiting voor je elektrische apparaten. Kamperen op vakantiepark Bonte Vlucht is een echte belevenis voor jong en oud. Op het park worden diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen en ouder en we hebben ook een gezellig restaurant met ruim terras, wanneer je zin hebt in een verkoelend drankje of geen zin hebt om te koken.

   Honden zijn helaas niet toegestaan op de kampeerplaatsen en camperplaatsen.

   72 recensies


   1. 8

    De omgeving. Ligging midden in de bossen.

    September 2022 - C. S.

   2. 10

    Wij stonden op veld C en het was geweldig

    September 2022 - J. Z.

   3. 9,2

    Mooie ligging, fijn zwembad en leuk restaurant erbij

    Augustus 2022 - R. K.

   4. 7,9

    Mooie camping op rustige locatie. Niet te groot/massaal. Behulpvaardig personeel.

    Juli 2022 - B. B.

   5. 8,4

    Geen recensie achtergelaten

    Augustus 2022 - Anny V.

   6. 8

    Relaxte sfeer. Rustige camping, op het moment van ons verblijf.

    Augustus 2022 - Hans S.

   7. 9,3

    Zeer gemoedelijke, gastvrije, kindvriendelijke camping

    Augustus 2022 - Mike D.

   8. 8,8

    De ligging, het bos vlakbij, de dorpjes dichtbij. Een perfect restaurant, schoon sanitair met muziek! Prima uitvalsbasis naar alle kanten voor wandelen en fietsen. Fijn zwembad. Watervoorziening bij elke plek is echt super!

    Augustus 2022 - Gert R.

   9. 8,8

    Vriendelijke mensen op de camping en personeel, de rust, leuke wandelomgeving, gezellige stadjes en dorpjes in de buurt en leuk om bij de Bonte Koe een hapje te eten of koffie of drankje te drinken. We voelden ons daar erg welkom, erg leuk personeel. Het sanitairgebouw wordt ontzettend goed bij gehouden en dat was heel prettig. Een groot compliment voor de schoonmaker, een vriendelijke man die ook tijd maakte voor een kort praatje.

    Augustus 2022 - Steven P.

   10. 8,4

    Geen recensie achtergelaten

    Augustus 2022 - Markus H.

   11. 8,5

    Buitengewoon hartelijk ontvangst en flexibel in meedenken. Plaats naast elkaar was mogelijk en net even wat langer blijven kon ook en er werd mee gedacht in wat er wel kon en niet in wat er niet kon. Heeeeeeerlijk schone toiletruimte/ sanitair. Echt een groot compliment voor de schoonmaakdienst!!!

    Augustus 2022 - Annelies B.

   12. 8,2

    Ja Prettige camping Schoon Ruim opgezet en prachtige omgeving

    Juli 2022 - F.W. W.

   13. 7,8

    Hoofdgebouw met restaurant en snackbar ziet er gezellig uit. Ligbedden bij het zwembad fijn. Sanitair oké, gezellig met muziekje, en toiletten schoon. Eigen waterkraan op de plek.

    Juli 2022 - Esther v.

   14. 9,1

    Geen recensie achtergelaten

    Juli 2022 - J.D. v.

   15. 8,1

    Fijne kampeerplek op veld C. Goed restaurant erbij.

    Juli 2022 - Herk Z.