1. Op 20 kilometer van Apeldoorn
 2. Met binnen- én buitenzwembad
 3. Direct gelegen aan de IJssel

Camping bij Apeldoorn

Een camping in de buurt van Apeldoorn is een goede uitvalsbasis voor een vakantie in het midden van Nederland. Recreatiepark De Scherpenhof ligt op slechts 20 kilometer van het centrum van Apeldoorn en is ook nog eens direct aan de IJssel gelegen, heerlijk genieten aan het water dus! Wanneer je een kampeerplaats of vakantiehuisje huurt bij een vakantiepark nabij Apeldoorn, ben je zo op de Veluwe om heerlijk te wandelen of te fietsen. Of je bent zo in het gezellige centrum van Apeldoorn om te winkelen. De Scherpenhof biedt kampeerplaatsen, vakantiehuisjes en safaritenten! En ook genoeg faciliteiten om je niet te vervelen op het park zelf. Wanneer mogen we jou verwelkomen voor een vakantie op een camping bij Apeldoorn?

 
Bekijk hier ons aanbod
 
 

Vakantiepark in de omgeving van Apeldoorn

Op De Scherpenhof kun je kiezen uit een kampeerplaats of een vakantiehuisje. We bieden accommodaties aan voor 4 tot 12 personen. Wanneer je een kampeerplaats op onze camping bij Apeldoorn boekt, kun je zelfs kiezen uit een plaats aan het water! Een vakantiepark nabij Apeldoorn is fijn om veel uitstapjes te maken, of om juist even helemaal niets te hoeven. Ons bungalowpark bij Apeldoorn is van alle gemakken voorzien. Zo is er zowel een binnen- als een buitenbad, kun je genieten van de wellness in de sauna en het stoombad of neem een duik in de recreatieplas! Heerlijk voor bijvoorbeeld een weekend weg in Nederland. Tevens is onze camping in de buurt van Apeldoorn direct aan de IJssel gelegen en beschikken wij over een jachthaven. De kinderen kunnen zich volop vermaken in de kidsclub (in de Nederlandse schoolvakanties), het overdekte speelparadijs of in de grote buitenspeeltuin. Aan het eind van de dag kun je aanschuiven in ons restaurant De Steenoven of een drankje doen in Café De Saloon. 

 

Dít is De Scherpenhof:

 • Kamperen en vakantiehuisjes
 • Direct aan de IJssel met jachthaven
 • Indoor speelparadijs voor kinderen
 • Kidsclub in de vakantieperiodes
 • Fietsverhuur en wasserette
 • Binnen- én buitenzwembad
 • Restaurant, snackbar en café
 • Recreatieplas met ligweide
 • (Tafel)tennis, bowlen en meer!
 
 

Omgeving van De Scherpenhof

Er is genoeg te doen in de omgeving van onze camping in de buurt van Apeldoorn. Denk bijvoorbeeld eens aan een uitstapje naar Apeldoorn zelf. Hier kun je leuk winkelen, genieten bij de horeca of cultureel op pad naar museum CODA of Paleis ‘t Loo. Vanuit ons vakantiepark bij Apeldoorn ben je ook zo op de Veluwe, hier kun je heerlijk wandelen en fietsen, wie weet spot jij wel de Big Five van de Veluwe! Of mogen de kinderen kiezen? Dan is kinderpretpark Julianatoren aan te raden, of gezinspark ‘t Smallert. Ook ligt onze camping nabij Apeldoorn direct aan de IJssel, leuk om de passerende schepen te aanschouwen, hoeveel tel jij er? Dit alles is eenvoudig te ondernemen vanuit ons vakantiepark bij Apeldoorn!

 
Boek jouw camping nabij Apeldoorn
 
Of bekijk eerst de beschikbaarheid
 

Hier vind je Recreatiepark De Scherpenhof ⤵️