1. Camping in de buurt van Deventer
  2. Watersportactiviteiten aan de IJssel
  3. Subtropisch zwemparadijs

Camping bij Deventer

Tijdens je vakantie op Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof, prachtig gelegen aan de IJssel, kun je genieten van een grote verscheidenheid aan activiteiten. Natuurlijk is er de recreatieplas waar je kunt varen, vissen en surfen. Iedereen die van het water houdt moet zeker eens een vakantie doorbrengen in deze mooie regio in Oost-Nederland. Overnachten bij De Scherpenhof is perfect voor mensen die een camping in de buurt van Deventer op Stelten, het Charles Dickens Festijn of andere grote evenementen in Deventer zoeken. 

Camping in de buurt van Diepenveen

Het dorp Diepenveen maakt tegenwoordig deel uit van de gemeente Deventer. Het is vooral bekend vanwege het vrouwenklooster dat er in 1400 werd gesticht. Het klooster bestaat niet meer maar het dorp ademt nog wel steeds de sfeer van toen. Tijdens je vakantie op de camping in de regio Diepenveen is het zeker de moeite waard om het dorp te bezoeken. In mei vindt in de buurt van de camping nabij Diepenveen een concours hippique plaats voor dressuur- en springruiters.

Camping bij Olst

Wil je een ontspannen vakantie doorbrengen in Gelderland dan is Recreatiepark De Scherpenhof je volop vakantieplezier. In de buurt van Olst vind je onder meer Kasteel De Haere, dat voor publiek te bezoeken is. Op het recreatiepark zijn verschillende faciliteiten zoals een buitenzwembad, een subtropisch zwemparadijs en de overdekte speeltuin Play City. Tijdens de zomermaanden is het heerlijk toeven aan de recreatieplas met zandstrand. Er is ook een haven waar je een bootje kunt huren voor een mooie tocht op het water.

 
 

Faciliteiten Camping de Bonte Vlucht:

  • Overdekt speelparadijs Play City
  • Subtropisch zwemparadijs
  • Buitenzwembad
  • Recreatieplas
  • Bowlingbaan
  • Tennisbaan
  • Jachthaven aan de IJssel
  • Horecagelegenheden

Camping in de regio Terwolde

De regio waar Recreatiepark De Scherpenhof ligt is geliefd als vakantiebestemming. Je kunt vanaf een camping nabij Terwolde mooie fietstochten maken of een lange wandeling. Tijdens je verblijf kunnen de kinderen zich vermaken in de grote speeltuin of in Play City, het overdekte speelpark, ideaal voor als het een dagje wat minder goed weer is tijdens je vakantie in Gelderland. Je kunt natuurlijk ook een dagje gezellig gaan shoppen in de leuke steden Deventer, Apeldoorn en Zutphen.

Camping nabij Twello

Kamperen op een camping in de buurt van Twello geeft je de mogelijkheid om de Hof van Twello te bezoeken. Hier bevindt zich het unieke blotevoetenpad, waar je blootsvoets door het gras, de modder en het water kunt lopen om de natuur te ervaren. Ook kun je vanaf de camping vlakbij Twello een bezoek brengen aan de Special Air Services. Er worden vrijwel dagelijks rondvluchten uitgevoerd in de omgeving. Ook kun je een vliegles volgen om te ervaren hoe het is om aan de stuurknuppel te zitten.

 

Ligging Camping de Scherpenhof in Deventer