1. Nationaal Park Veluwezoom
  2. Uitzichtpunt De Posbank
  3. Camping met buitenzwembad

Kamperen bij de Veluwe

Wil je de prachtige Veluwe ontdekken en ben je hiervoor op zoek naar een geschikte uitvalsbasis? Vanaf een camping bij de Veluwe verken je het schitterende natuurgebied gemakkelijk. Camping Rhederlaagse Meren in Lathum, Gelderland biedt een ideale verblijfsplek tijdens je vakantie in de buurt van de Veluwe. Vanaf de camping bereik je het natuurgebied gemakkelijk. Spot edelherten of wilde zwijnen en wandel over de zandverstuivingen, door de bossen en langs uitgestrekte heidevelden. Ontdek bijvoorbeeld de prachtige wandelroutes op De Posbank en Veluwezoom. Naast rust en natuur tref je vanaf de camping nabij de Veluwe culturele hotspots, zoals het Kröller-Müller museum en Paleis Het Loo. Kamperen in de buurt van de Veluwe bied je de mogelijkheid om al het moois van het grote natuurgebied te verkennen.

 
Camping Veluwe

Camping Veluwe met zwembad

Wil je de prachtige omgeving verkennen, maar tegelijkertijd genieten van de faciliteiten van een camping? Rhederlaagse Meren is een camping bij de Veluwe met een zwembad. Beleef veel waterpret in het buitenzwembad met peuterbadje, leef je uit op de tennisbaan of het pannaveld of geniet op het privé strand van het zonnetje. Bij Rhederlaagse Meren kun je kamperen vlakbij de Veluwe op ruime kampeerplaatsen aan het water. Wil je liever iets meer comfort? Kies dan voor een stacaravan of chalet. Je beleeft hoe dan ook een heerlijke tijd op de camping bij de Veluwe met zwembad! Lekker uitwaaien, fietsen, wandelen of het water trotseren met een boot of een surfplank. Profiteer bij Rhederlaagse Meren van de volgende faciliteiten:

  • Buitenzwembad
  • Kinderspeelplaats
  • Privé strand
  • Jachthaven
  • Pannaveld
  • Horeca

Camping bij Veluwezoom

Kamperen nabij de Veluwe bied je de mogelijkheid om Nationaal Park Veluwezoom te ontdekken. Vanuit Rhederlaagse Meren, de camping bij Veluwezoom, is het natuurgebied gemakkelijk te bereiken. Ontdek het heuvelachtige gebied en wandel door bossen en heidevelden. Onderweg tref je sporen van alle dieren die er leven en geniet je van de prachtige paarse heidevelden, waar de Veluwe zo bekend om staat. Nationaal Park Veluwezoom is uitermate geschikt voor wandelen, fietsen en paardrijden. Ook Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt in de omgeving van de camping en is zeker een bezoekje waard. Hier kun je van de natuur genieten, musea bezoeken of een wildsafari volgen. 

Camping bij De Posbank

Wanneer je Nationaal Park Veluwezoom bezoekt, mag je het bekende uitzichtpunt De Posbank natuurlijk niet missen. Een heerlijk stukje wandelen over De Posbank betekent een fijn uitje met het hele gezin! Met een hoogte van 90 meter geniet je van een prachtig uitzicht over het IJsseldal, de Achterhoek en zelfs over Duitsland. Na een lange wandeling kun je bij Paviljoen De Posbank terecht voor appelgebak, een kop chocolademelk of een lekker ijsje. Vanuit de kindvriendelijke camping bij De Posbank ontdek je gemakkelijk de adembenemende natuur van de Veluwe.

Boek Camping de Rhederlaagse Meren