Coronavirus - COVID-19

Succes Holidayparcs volgt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet. We willen dat u met een gerust gevoel aan uw vakantie kan beginnen. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het RIVM.

Op deze pagina houden wij u op de hoogte wat betreft de gevolgen op onze parken.

Alle Succes Holidayparcs blijven zover is toegestaan geopend. Dit geldt voor: Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof, Recreatiepark De Tien Heugten, Recreatiepark en Jachthaven Rhederlaagse Meren, Vakantiepark Bonte Vlucht en Recreatiedorp De Ossenberg.

Het is helaas niet mogelijk af te reizen naar Vakantiepark Hambachtal (Duitsland). Het park is tot 20 april gesloten.

Annuleren of omboeken van uw verblijf

Door vele vragen omtrent het annuleren of omboeken van een verblijf hebben wij onze prioriteiten gezet op boekingen t/m 28 april. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 85 - 07 04 777 of per mail info@succesholidayparcs.nl. Boekingen na 28 april hebben op dit moment geen voorrang, maar zullen zo spoedig mogelijk worden beantwoord.

Wij kunnen u alvast mededelen dat boekingen t/m 28 april kosteloos kunnen worden omgeboekt naar een andere periode. Prijsverschillen tussen de huidige en de nieuwe periode worden verrekend. Wanneer u de boeking wilt annuleren gelden de algemene annuleringsvoorwaarden van Succes Holidayparcs of uw eigen annuleringsverzekering. 

Faciliteiten

Nederlandse parken:

Vanaf maandag 16 maart zijn alle faciliteiten op onze vakantieparken gesloten om zo de verspreiding van het Coronavirus verder tegen te gaan. Het sluiten van de faciliteiten geldt in ieder geval t/m 28 april. Zodra er meer bekend is zullen wij u hierover berichten.

De parkrecepties zijn dagelijks geopend.

Vakantiepark Hambachtal:

Vanaf woensdag 18 maart tot 20 april is het gehele park gesloten.

Voorzorgsmaatregelen

Welke maatregelen treft Succes Holidayparcs om verspreiding te voorkomen:

Op al onze parken houden wij ons aan de maatregelen die het RIVM voorschrijft. Wij vragen onze gasten ook deze richtlijnen op te volgen:

- Was je handen regelmatig

- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog

- Gebruik papieren zakdoeken

- Schud geen handen

- Blijft thuis bij verkoudheidsklachten

- Houd voldoende afstand van elkaar (1,5 m)

 

Laatste update: 01-04-2020, 10:47 uur