Coronavirus - COVID-19

Succes Holidayparcs volgt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet. We willen dat u met een gerust gevoel aan uw vakantie kan beginnen. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het RIVM.

Op deze pagina houden wij u op de hoogte wat betreft de gevolgen op onze parken.

Alle Succes Holidayparcs blijven zover is toegestaan geopend. Dit geldt voor: Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof, Recreatiepark De Tien Heugten, Recreatiepark en Jachthaven Rhederlaagse Meren, Vakantiepark Bonte Vlucht, Recreatiedorp De Ossenberg en Vakantiepark Hambachtal.

Samenstelling gezelschap vakantiewoning/groepsaccommodatie

Naar aanleiding van de noodverordening mag een gezelschap bestaan uit maximaal 4 personen (exclusief kinderen t/m 12 jaar), tenzij het bestaat uit één huishouden. Het is niet mogelijk om met meer dan 4 personen (m.u.v. het eigen huishouden) een vakantiewoning of groepsaccommodatie te huren.

Omboeken of annuleren van uw verblijf

Boekingen kunnen kosteloos worden omgeboekt naar een andere periode. Uw boekingswaarde zal als een tegoed worden gehanteerd voor uw nieuwe boeking. Prijsverschillen tussen de huidige en de nieuwe periode worden verrekend.

Binnen 14 dagen na het maken van uw boeking kunt u deze kosteloos annuleren. Dit geldt niet voor boekingen die 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf zijn gedaan. Indien er reeds een betaling is gedaan d.m.v. een voucher dan wordt de terugbetaling ook gedaan middels een voucher.

Wanneer u de boeking wilt annuleren na 14 dagen gelden de algemene annuleringsvoorwaarden van Succes Holidayparcs of uw eigen annuleringsverzekering.

U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)85 - 07 04 777 of per mail info@succesholidayparcs.nl

Faciliteiten

De faciliteiten op onze vakantieparken zijn geopend op voorschrift van de betreffende gemeente/veiligheidsregio. 

De horecagelegenheden zijn gesloten. Enkele parken bieden afhaal- of bezorgmogelijkheden aan. Kijk op onderstaande parkpagina's wat de mogelijkheden zijn.

De parkrecepties zijn dagelijks geopend.

Op onderstaande parkpagina's kunt u meer informatie vinden:

De Scherpenhof

De Tien Heugten

Rhederlaagse Meren

Bonte Vlucht

Hambachtal

Voorzorgsmaatregelen

Op al onze parken houden wij ons aan de maatregelen die het RIVM voorschrijft. Wij vragen onze gasten ook deze richtlijnen op te volgen:

- Was je handen regelmatig

- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog

- Gebruik papieren zakdoeken

- Schud geen handen

- Heb je klachten? Blijf dan thuis. Bij benauwdheid of koorts blijven alle gezinsleden thuis

- Houd voldoende afstand van elkaar (1,5 m)

- Vermijd drukte

basisregels