Coronavirus - COVID-19

Succes Holidayparcs volgt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet. We willen dat u met een gerust gevoel aan uw vakantie kan beginnen. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het RIVM.

Op deze pagina houden wij u op de hoogte wat betreft de gevolgen op onze parken.

Alle Succes Holidayparcs blijven zover is toegestaan geopend. Dit geldt voor: Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof, Recreatiepark De Tien Heugten, Recreatiepark en Jachthaven Rhederlaagse Meren, Vakantiepark Bonte Vlucht, Recreatiedorp De Ossenberg en Vakantiepark Hambachtal.

Annuleren of omboeken van uw verblijf

Door vele vragen omtrent het annuleren of omboeken van een verblijf hebben wij onze prioriteiten gezet op boekingen t/m 19 mei. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 85 - 07 04 777 of per mail info@succesholidayparcs.nl. Boekingen na 19 mei hebben op dit moment geen voorrang, maar zullen zo spoedig mogelijk worden beantwoord.

Wij kunnen u alvast mededelen dat boekingen t/m 19 mei kosteloos kunnen worden omgeboekt naar een andere periode. Prijsverschillen tussen de huidige en de nieuwe periode worden verrekend. Wanneer u de boeking wilt annuleren gelden de algemene annuleringsvoorwaarden van Succes Holidayparcs of uw eigen annuleringsverzekering. 

Nieuwe boekingen (gemaakt ná 30 april 2020) met een aankomst t/m 30 augustus kunnen tot 28 dagen voor aankomst kosteloos omgeboekt worden naar een andere periode. Prijsverschillen tussen de huidige en de nieuwe periode worden verrekend.

Faciliteiten

Vanaf maandag 11 mei zullen de faciliteiten op onze vakantieparken geopend zijn op voorschrift van de betreffende gemeente/veiligheidsregio. De sanitaire voorzieningen zijn geopend vanaf maandag 15 juni 2020

De parkrecepties zijn dagelijks geopend.

Op onderstaande parkpagina's kunt u meer informatie vinden:

De Scherpenhof

De Tien Heugten

Rhederlaagse Meren

Bonte Vlucht

Hambachtal

Voorzorgsmaatregelen

Op al onze parken houden wij ons aan de maatregelen die het RIVM voorschrijft. Wij vragen onze gasten ook deze richtlijnen op te volgen:

- Was je handen regelmatig

- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog

- Gebruik papieren zakdoeken

- Schud geen handen

- Heb je klachten? Blijf dan thuis. Bij benauwdheid of koorts blijven alle gezinsleden thuis

- Houd voldoende afstand van elkaar (1,5 m)

- Vermijd drukte

Laatste update: 09-06-2020, 14:00 uur

Basisregels Rijksoverheid