Op het park

Lekker fietsen langs de uiterwaarden van Terwolde. Huur een fiets en geniet van de omgeving langs de IJssel en de prachtige cultuurhistorische elementen die u onderweg tegenkomt. Breng een bezoek aan de Hanzestad Deventer. De stad bereik je binnen 40 minuten met de fiets.

Fietsverhuur tarieven

Type

Dag

Weekend

Midweek

Week

2 weken

Fiets met 7 versnellingen

€ 10,00

€ 30,00

€ 40,00

€ 55,00

€ 90,00

Kinderfiets

€ 7,50

€ 22,50

€ 35,00

€ 42,50

€ 77,50

Kinderzitje

€ 3,00

€ 9,00

€ 12,00

€ 15,50

€ 23,00

Fietsen zijn te huur bij de receptie/Gemakswinkel. Fietsverhuur vanaf 09:00 uur mogelijk. U huurt een fiets tot de volgende dag 10:00 uur.

Graag vooraf een fiets uitkiezen en het nummer doorgeven aan de receptie. Het nummer staat op het spatbord van de fiets.

Voor meer informatie kunt u terecht op de receptie.

 

Meer Faciliteiten

Kidsclub Holly

Tijdens Nederlandse vakantieperiodes stelt het recreatieteam een programma samen. Doe mee aan de activiteiten zoals knutselen, sporten, spelletjes en nog veel meer.

Overdekt speelparadijs Play City

In ons overdekte speelparadijs Play City hebben alle kinderen van 1 t/m 12 jaar de grootste lol. Glijden van onze grote gele glijbaan of lekker spelen in de ballenbak. Alles kan! Breng ook een bezoek aan Play City en ontdek het zelf.

Chillzone 10+

Ontmoet elkaar in de Chillzone. Lekker chillen op de bankstellen met jouw eigen muziek door de speakers. Speel je favoriete spel op de Playstation of zak onderuit bij de tv. Wifi is aanwezig.

Sauna en stoombad (vanaf mei 2021)

Voor echte ontspanning tijdens uw verblijf bezoekt u onze kleine wellness. De wellness beschikt over een sauna, stoombad, dompelbad en een stortdouche. Alleen op afspraak.

Binnenzwembad

Je kunt heerlijk zwemmen in het verwarmde binnenbad. Er is een apart gedeelte voor de kleintjes. Het zwembad is in het weekend en in vakanties elke dag geopend van 11:00 tot 19:00 uur.

Buitenzwembad

Als je lekker wilt bijkleuren kan dat natuurlijk aan het grote buitenbad. Je kunt daar na het zwemmen je handdoek neerleggen en heerlijk genieten van de zon. Het buitenbad heeft ook een apart peuterbad, zo kunnen ook de allerkleinsten genieten van een dag aan het zwembad. De zwembaden zijn in het hoogseizoen elke dag geopend van 11:00 tot 21:00. In het laagseizoen is het buitenbad gesloten.

Recreatieplas

De natuurlijke recreatieplas ligt aan een grote ligweide en een zandstrand. Hier kan je tijdens de zomermaanden heerlijk liggen en zandkastelen bouwen. Aan de recreatieplas zijn er ook speciale plekken voor vakantiegangers die hun hengel uit willen gooien.

Jachthaven aan de IJssel

Direct aan de IJssel ligt de grote jachthaven. Deze eigen jachthaven beschikt over zeventig ligplaatsen. Ideaal voor als u met uw eigen vaartuig een tochtje op de IJssel wilt maken.

Bowling

Bowling De Scherpenhof is de plek voor het hele gezin. Bij ons kunt u terecht voor bijna alles op het gebied van plezier en vertier. Wij bieden een sfeervolle bar, restaurant, snackbar, 4 bowlingbanen en een amusementshoek.

Snackbar

Geen zin om te koken vanavond? Bij ons kunt u terecht voor de allerlekkerste patat en snacks. Ook bieden wij heerlijke plateservice menu's aan. De snackbar bevindt zich in Bowling De Scherpenhof.

Gemakswinkel

De gemakswinkel biedt iedere morgen verse broodjes en u kunt hier terecht voor de vergeten boodschappen. Wij verkopen ook leuke souvenirs en accessoires. De gemakswinkel is gevestigd in Bowling De Scherpenhof.

Bruin café + Bogenzaal

Dit bruin café biedt ouderwetse ambiance. Een heerlijk drankje aan de bar om te proosten op een geslaagde vakantie. In het hoogseizoen wordt de Bogenzaal gebruikt voor allerlei activiteiten voor jong en oud.

Café De Saloon

Breng een bezoek aan Café De Saloon. De Saloon beschikt over een biljarttafel en dartbord. Wilt u liever een drankje doen, neem dan plaatst aan de gezellige bar.

Restaurant De Steenoven

Restaurant De Steenoven is een kindvriendelijk à la carte restaurant. Gevestigd in een sfeervolle authentieke steenoven met een groot terras gelegen aan de rivier de IJssel.

Tennisbaan

Daag je familie uit voor een fanatiek potje tennis. Het park beschikt over 2 all-weather tennisbanen. Tennis rackets en ballen zijn tegen een vergoeding verkrijgbaar op de receptie.

Wasserette

De wasserette beschikt over 2 grote wasmachines en 1 wasdroger. De wasserette is van april t/m september iedere dag geopend van 09:00 tot 21:00 uur.