De ScherpenhofZoek & BoekVakantieparkenAanbiedingenVakantiesContactVakantieparkenAanbiedingenVakantiesContactVerkoopVerhuurKamperenVerkoop

Kampeerplaats Strandzicht - De Scherpenhof

 1. Zoek & Boek
 2. De Scherpenhof
 3. Kampeerplaats Strandzicht

De Scherpenhof

Nederland - Gelderland
Op de groene uiterwaarden van de IJssel ligt Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof. Een park met talloze faciliteiten en veel mogelijkheden in de omgeving, maken het tot een perfecte vakantiebestemming voor iedereen.
 1. Aan water
 2. Animatie
 3. Binnenzwembad
 4. Buitenzwembad
 5. Bos
 6. Bowling
 7. Indoor Speelparadijs
 8. Jachthaven
 9. Restaurant
 10. Sauna
 11. Strand
 12. Tennisbaan
 13. Visgelegenheid
Beschikbaarheid en prijs
 
     

    Kampeerplaats Strandzicht biedt ruime staanplaatsen aan het water van circa 100 m². Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor een caravan of tent voor vier personen. Je kunt gebruik maken van de wateraansluiting van de Scherpenhof.

    Er is een 4 ampère elektra aansluiting bij of nabij iedere kampeerplaats. Dit kun je gebruiken om onder andere een koelkast, verlichting, een boiler of kooktoestel aan te sluiten. Kijk wel eerst hoeveel stroom die apparaten gebruiken. Bij 4 ampère kan je gebruik maken van apparaten die samen 920 Watt zijn. 

    Bij alle staanplaatsen is er een parkeerplaats aanwezig waar je de auto neer kunt zetten. Er is buiten genoeg ruimte om lekker te zitten en buitenspelletjes te doen. Ook is hier de ideale mogelijkheid om te vissen. Op de kampeerplaats zijn twee huisdieren toegestaan. Roken is ook toegestaan. Jongeren die alleen reizen zijn niet toegestaan op de kampeervelden.

    7 recensies


    1. 7,1

     Mooi uitzicht Rustige plek (aan het water althans) Goeie binnenvermaak

     Augustus 2021 - Marjolein O.

    2. 7,5

     Geen recensie achtergelaten

     Augustus 2021 - peter en diana B.

    3. 7,5

     We hadden een prachtig plekje aan de IJssel. De omgeving is mooi en je kunt naar verschillende steden fietsen en met een veerpont naar de overkant.

     Augustus 2021 - Berber V.

    4. 8,7

     Geen recensie achtergelaten

     Augustus 2021 - Henk V.

    5. 7,6

     Geweldige ligging aan het meer.

     Juni 2021 - J.A. d.

    6. 6,6

     de plek aan het water en dat de kinderen het naar der zin hadden, daarnaast was het personeel erg vriendelijk en vond ik de inrichting van het café en de speelhal, ondanks dat deze gesloten waren er wel gezellig uitzien.

     Mei 2021 - P.M. V.

    7. 6,7

     Dat er plekken aan de IJssel zijn. Het restaurant gedeelte in een mooi gebouw.

     Mei 2021 - Ingrid B.