In de omgeving: 30km

Meer In de omgeving

Deventer

Een bezoekje aan de Hanzestad Deventer is een echte aanrader. In de zomermaanden worden hier vaak leuke activiteiten georganiseerd, zoals de zomerkermis, de Deventer Boekenmarkt en het buitentheaterfestival ‘Deventer op stelten’

Zutphen

Zutphen is een stad in de Nederlandse provincie Gelderland, gelegen aan de rivier de IJssel. Het is de hoofdplaats van de gemeente Zutphen en heeft 38.335 inwoners. De geschiedenis van Zutphen bestrijkt meer dan 1700 jaar.

Kinderpretpark Julianatoren

Het bekende Kinderpretpark Julianatoren is leuk voor het hele gezin. Het park heeft meer dan 60 attracties. Daar ben je wel een hele dag zoet mee!

Gezinspark ‘t Smallert

In gezinspark ‘t Smallert verveelt niemand zich. Je kunt er vissen, glijden van grote glijbanen, spelen in de speeltuin, kaarsen maken, kanoën en nog veel meer.

Apenheul

Je raadt het al. Het is leuk aapjes kijken in de Apenheul. In het grote park valt veel leuks te beleven. Je krijgt veel te zien en ook veel te weten over de apen en hen leefomgeving.

De Veluwse Bron

Bij de Veluwse Bron ontdekt je pure ontspanning. Geef jezelf de kans om te relaxen in een van de vele sauna’s en baden. Maar ook voor Harsen, wenkbrauwen verven en epileren kom je bij Sauna de Veluwse Bron.

Nationaal park de Hoge Veluwe

Bij het Nationaal park de Hoge Veluwe kun je prachtige fietsroutes en wandelpaden volgen. Naast de prachtige zandgronden en bossen van de Veluwe vind je cultuurhistorische elementen, architectuur en beeldende kunst.

Gemeentemuseum Deventer

Gemeentemuseum Deventer bestaat uit twee delen. In het Historische museum kom je alles te weten over de geschiedenis van Deventer. In het Speelgoedmuseum zijn zowel moderne als ouderwetse soorten speelgoed te bezichtigen. En ja, in het speelgoedmuseum mag ook gespeeld worden.

Paleis ’t Loo in Apeldoorn

Wie kent het prachtige, voormalige paleis niet? Neem een uitgebreid kijkje in het paleis, de reusachtige paleistuin en de stallen en koetshuizen. Wist je dat je hier ook van een heerlijke high tea kunt genieten?

Het Kröller-Müller Museum

In nationaalpark de Hoge Veluwe ligt het bekende Kröller-Müllermuseum met o.a. de collectie van van Gogh en de indrukwekkende beeldentuin. Natuur en cultuur vullen elkaar hier naadloos aan.