1. Vanaf 1 juli
  2. Elke dinsdag en donderdag
  3. Vaartocht over de IJssel

Ahoy Schipper!

Is er alweer land in zicht? De duur van een sloep vaart bij de Scherpenhof is 45 minuten varen over rivier de IJssel. Deze activiteit is zowel voor volwassenen als kinderen geschikt. Drankjes zijn te koop aan boord.

In de zomervakantie (van 1 juli t/m 31 augustus) wordt er elke dinsdag, woensdag en donderdag gevaren. Er zijn elk uur vaarten van 11.00 uur 's ochtends tot 16.00 uur 's middags.

Belangrijk: vaarten zijn afhankelijk van de weersomstandigheden, bij slecht weer wordt er niet gevaren. 

Wij vragen u zich te houden aan de regels van het RIVM:

- Het gezelschap bestaat uit een gezin t/m 6 personen.

- Het gezelschap bestaat uit 6 volwassenen op 1,5 meter afstand van elkaar.

Reserveren

U hoeft niet vooraf te reserveren. Wij vragen u een kwartier van tevoren aanwezig te zijn bij de aanlegsteiger (herkenbaar aan de Havensloep vlaggen) van Havensloep Deventer in de haven van de Scherpenhof.

 

Data zomervakantie:

Elke dinsdag, woensdag en donderdag

Vaarten: elk uur van 11:00 tot 16:00 uur

Kosten:

Volwassenen € 10,00 p.p.

Kinderen tot 12 jaar € 5,00 p.p.

Sloepvaren
 
Sloepvaren Scherpenhof
 
Sloep varen
 

Maak er een compleet dagje uit van!

Gaat u voor de ochtendvaart dan kunt u ervoor kiezen om daarna heerlijk te lunchen bij de Bowling. Hierbij kiest u dan uit de lunchgerechten op de kaart, reserveren is noodzakelijk. Dit kan via 06-57999818. Na de middagvaart is het mogelijk te reserveren voor een 3-gangen schitznel menu à €16,95 bij de Steenoven. Reserveren hiervoor doet u bij de bar van Restaurant de Steenoven of Café de Saloon of via 06-50982558.