Succes Holidayparcs
Recreatiepark Drenthe
Kamperen Drenthe
Vakantiehuis Drenthe

Virtuele tour | Recreatiepark de Tien Heugten

Virtuele tour recreatiepark De Tien Heugten

Beleef hieronder een sfeerimpressie van recreatiepark De Tien Heugten. Bekijk de virtuele 360 tour en ontdek dit vakantiepark in Schoonloo, Drenthe. Het vakantiepark ligt direct aan een recreatieplas met zandstrand. Dit maakt het een geliefd familiepark: jong en oud beleven hier een heerlijke vakantie! Je kunt bij ons kamperen, maar er ook voor kiezen om een vakantiehuis te huren.

Klik op de tour om te beginnen!

 
Camping met zwembad
 
Vakantiewoning Drenthe
Kamperen Drenthe
 
Recreatiepark Drenthe
Camping Schoonloo
 
Vakantiepark Schoonloo

Beleef vakantiepark De Tien Heugten

Zin om lekker te winkelen of een museum te bezoeken tijdens je vakantie? Recreatiepark De Tien Heugten heeft hiervoor dé perfecte ligging: in de "gouden driehoek" tussen Emmen, Assen en Groningen. Door deze centrale ligging kun je de omgeving van Drenthe optimaal verkennen. Bezoek bijvoorbeeld eens de dierentuin Wildlands in Emmen, een super leuk uitje voor de hele familie.

Toch liever een dagje op het recreatiepark blijven? Geen probleem, want ook daar valt genoeg te beleven dankzij het grote aanbod aan parkfaciliteiten. De echte trekpleister van het vakantiepark is de recreatievijver met zandstrand. Heerlijk zwemmen, zonnebaden, zandkastelen bouwen en spelletjes doen op het strand. Geniet verder van ons buitenzwembad met een 36 meter lange glijbaan! Liever iets actiefs doen? Ons recreatiepark beschikt over sport- en speelvelden, een 18 holes midgetgolfbaan, poolbiljart en een fietsverhuur.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid