1. Nú 55% korting op alle accommodaties
  2. Uitgebreid animatieprogramma
  3. Voor jong en oud

Profiteer nu van onze last-minutes!

Bent u op zoek naar een heerlijke last-minute op een vakantiepark? Heeft u onverwachts nog een paar dagen vrij of laat u uw vakantie van de weersvoorspellingen afhangen? Vakantiepark Hambachtal is de perfecte locatie voor een heerlijke last minute in Duitsland!

Nú 55% korting

Boek nu een accommodatie en profiteer van maar liefst 55% last-minute korting! Wacht niet langer en kies uit een van onze vakantiehuizen bij Vakantiepark Hambachtal. Het park is geschikt voor alle gezelschappen en beschikt over talloze faciliteiten voor jong en oud. Toegang tot de faciliteiten is inbegrepen zodat u zorgeloos kunt genieten van uw verblijf! 

De korting geldt op vakantiepark Hambachtal en is geldig op basis van beschikbaarheid.

Boek nu met 55% korting!

Voorwaarden 55% last-minute korting

  • Geldig op Vakantiepark Hambachtal
  • Verblijf minimaal 3 nachten
  • Op basis van beschikbaarheid
  • Geldig in februari en maart
  • Comfort woningen uitgesloten
 
 

Kampeeractie

Liever niet verblijven in een accommodatie, maar op een kampeerplek? In 2019 kunt u voordelig kamperen bij Succes Holidayparcs! Met onze kampeeractie kunt u vanaf €20 per dag op vier prachtige campings in Nederland kamperen. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en zijn voorzien van stroom, waterkraan en waterafvoer. Kies uit een van de volgende vakantieparken: Bonte VluchtRhederlaagse merenDe Tien Heugten en De Scherpenhof.

Bekijk nu de kampeeractie