1. Nú 40% korting op alle accommodaties
 2. Uitgebreid animatieprogramma
 3. Voor jong en oud

Profiteer nu van onze last-minute!

Bent u ook op zoek naar een heerlijke last minute op een vakantiepark? Heeft u onverwachts nog een paar dagen vrij of laat u uw vakantie van de weersvoorspellingen afhangen? De parken van Succes Holidayparcs zijn de perfecte locaties voor een heerlijke last minute in Nederland of Duitsland!

Nú 40% korting t/m juni

Boek nu, verblijf t/m juni en profiteer van maar liefst 40% last minute korting! Wacht niet langer en kies uit een ruim aanbod vakantiehuizen bij Bonte Vlucht, de Tien Heugten, Vakantiepark Hambachtal en De Scherpenhof. De vakantieparken zijn geschikt voor alle gezelschappen en beschikken over talloze faciliteiten. Toegang tot de faciliteiten is inbegrepen zodat u zorgeloos kunt genieten van uw verblijf! De last minute korting geldt voor alle accommodaties t/m juni en op basis van beschikbaarheid.

 
Bekijk de beschikbaarheid van de last-minute!
 

Faciliteiten

Geniet van de vele faciliteiten op de vakantieparken in Nederland en Duitsland. Beleef veel waterplezier in de zwembaden, zoals het subtropisch zwembad in Duitsland of in de recreatieplas. Bent u een visliefhebber? Op sommige parken kunt u uw hengel uitgooien in de visvijver. Voor de kinderen is er veel te doen. Op ieder park is een professioneel animatieteam aanwezig die allerlei leuke activiteiten organiseert, zoals bingo en themafeesten. Voor de actievelingen onder ons kunt u terecht op de verschillende sportvelden zoals tennisbaan of midgetgolfbaan.  

Kom ook genieten

Of u nu een weekend, een midweek of een week ertussen uit wilt, op de parken van Succes Holidayparcs in Nederland en Duitsland is er altijd wel een geschikte last minute aanbieding voor u beschikbaar!

 
Boek nu met 40% korting!
 

Voorwaarden 40% last-minute korting

 • Geldig op de parken 
  • Bonte Vlucht
  • De Tien Heugten
  • Vakantiepark Hambachtal
  • De Scherpenhof
 • Geldig t/m juni 2018
 • Minimaal 3 nachten
 • O.b.v. beschikbaarheid

De parken van Succes Holidayparcs