1. Stacaravans, chalets en safaritenten
  2. Voor 4-6 personen
  3. Vakantiepark aan het water

Accommodaties bij Rhederlaagse Meren

Recreatiepark Rhederlaagse Meren ligt in Lathum, dichtbij Rheden, en biedt zeer comfortabele accommodaties. Vanuit de accommodaties kunt u de omgeving van het vakantiepark ontdekken. Op Recreatiepark Rhederlaagse Meren zijn diverse accommodaties te vinden, voor een gezinsvakantie tot een familieweekend in onze chalets en stacaravans tot 6 personen. Verder beschikt dit waterrijk park ook nog eens over talloze faciliteiten. Zo ligt er een kinderspeelplaats, tennisbaan en jachthaven.

Accommodaties (10)

Vanaf
€ 215
€ 186

Safaritent 6 persoons

Gelderland, Lathum
62
Vanaf
€ 236
€ 210

Type B Basis 4 persoons

Gelderland, Lathum
421
Vanaf
€ 251
€ 222

Type B Comfort 4 persoons

Gelderland, Lathum
421
Vanaf
€ 251
€ 222

Type B Basis 4 persoons a.h. water

Gelderland, Lathum
421
Vanaf
€ 251
€ 222

Type A Comfort 4 persoons

Gelderland, Lathum
421
Vanaf
€ 279
€ 246

Type C Comfort 6 persoons

Gelderland, Lathum
631
Vanaf
€ 248

Type A Basis 4 persoons

Gelderland, Lathum
421
Vanaf
€ 257

Type Parklodge Comfort 4 persoons

Gelderland, Lathum
421
Vanaf
€ 275

Safaritent 6 persoons met badkamer

Gelderland, Lathum
621
Vanaf
€ 291

Type C Comfort 4 persoons

Gelderland, Lathum
421

Omgeving Recreatiepark Rhederlaagse Meren

In de omgeving van Rhederlaagse Meren is er voor iedere leeftijd veel leuks te beleven! Zo zijn er een aantal steden te bezoeken en er liggen ook een aantal attrractieparken dichtbij het vakantiepark. Vanuit het vakantiepark liggen Doesburg en Rheden zeer dichtbij. Doesburg is een van de zeven Hanzesteden aan de IJssel, centraal gelegen tussen de Achterhoek, Liemers en de Veluwe. De stad heeft een historisch centrum met talrijke fraai gerestaureerde monumenten.

Chalet huren nabij Doesburg en Veluwezoom 

Recreatiepark Rhederlaagse Meren biedt een aantal verschillende soorten chalets die dichtbij Doesburg en Veluwezoom liggen. Veluwezoom is een nationaal park op de Veluwe. Natuurmonumenten houdt dit park al ruim honderd jaar in topconditie. Een chalet dichtbij de Veluwezoom biedt veel voordelen, want je kan namelijk erg veel doen op de Veluwezoom. Je kan er wandelen, fietsen, mountainbiken of paardrijden. Wil je graag tot rust komen op de Veluwezoom? Dieper in het gebied kom je op plekken waar je bijna geen mens tegen gaat komen.

Succes Holidayparcs verhuurt alleen accommodaties die bestemd zijn voor recreatieve verhuur. Het is derhalve niet toegestaan om werknemers van bedrijven in onze accommodaties onder te brengen. Indien wij toch constateren dat er werknemers worden gehuisvest (direct of door derden) dan zullen wij deze personen per direct de toegang tot het park ontzeggen zonder restitutie van de betaalde sommen/waarborg.

Bekijk alle faciliteiten