Op het park

WiFi prijslijst

Type: Maximum upload Maximum download
Brons 1 Mbit/s 1 Mbit/s
Zilver 1 Mbit/s 3 Mbit/s
Goud 1 Mbit/s 5 Mbit/s
Familie 1 Mbit/s 5 Mbit/s
Business 2 Mbit/s 6 Mbit/s

 

Dag Ticket: 1 dag 3 dagen 5 dagen 7 dagen 14 dagen 21 dagen
Brons €3.00 €5.00 €7.50 €10.00 €15.00 €20.00
Zilver €5.00 €7.50 €10.00 €12.50 €20.00 €25.00
Goud €7.50 €10.00 €12.50 €15.00 €25.00 €30.00
Familie €15.00 €20.00 €25.00 €30.00 €40.00 €50.00
Business €15.00 €20.00 €25.00 €30.00 €45.00 €65.00

Meer Faciliteiten

Waterbaan

Breng een bezoek aan de Waterbaan op Rhederlaagse Meren. Naast ons zwembad, tennisbaan, pannaveld en animatie ruimte hebben we een nieuwe aanwinst op ons meer. De waterbaan is voor jong en oud. De minimale leeftijd voor de waterbaan is 6 jaar. Onder de 6 jaar is het verplicht om met begeleiding het park te betreden. Kosten bedragen € 4,- p.p. per uur. Wil je de hele dag genieten dan kunt u kiezen voor een dagtarief van € 25,- p.p.

Beachbar

Vanaf mei kunt u terecht bij onze nieuwe beachclub Rhederlaagse Meren. De beachclub ligt op het strand aan de Rhederlaag. Geniet van de Rhederlaagse zon onder het genot van heerlijke cocktails. Kom langs en ontdek het zelf!

Café Old Sailor

Een gezellige gelegenheid waar iedereen welkom is. Hier ontmoeten we elkaar, bouwen we samen een feestje, biljarten we met elkaar en praten we gezellig bij onder het genot van een drankje. “Gezelligheid kent geen tijd.”

Onze medewerkers hebben de gastvrijheid hoog in het vaandel staan.

Het kleine Café heeft een eigen rookruimte en een professioneel biljart. Ook heeft menig artiest zijn repertoire laten klinken in het café. We willen graag dat iedereen zich “thuis” voelt en willen diverse activiteiten organiseren zoals een visdag, puzzelrit en/of een BBQ.

Buiten de openingstijden om is deze locatie ook te boeken (inclusief personeel) voor een besloten feest of partij. De capaciteit is niet overdreven groot maar een feest organiseren op maat is geen enkel probleem.

Restaurant

Wij heten u van harte welkom in ons restaurant met gezellige bar.

Terwijl uw kinderen zich vermaken in de speeltuin, kunt u genieten van een hapje en een drankje op ons gezellige terras. Ook voor lunch en diner bent u bij ons aan het juiste adres.Het restaurant beschikt over een ruime bar waar u ook ’s avonds van een drankje kan genieten.

Cafetaria

In onze cafetaria kunt u komen genieten van ons ruime assortiment.

Of u nu komt om voor een lekkere snack op ons terras of komt voor een familiezak patat om “thuis” op te eten het kan bij ons allemaal. Tevens kunt u bij ons terecht voor een verkoelend ijsje of een Slush Puppie.

Wij staan graag voor u klaar.

Supermarkt

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u bij de supermarkt terecht. Onze uitgebreide supermarkt op Recreatiepark Rhederlaagse Meren biedt een ruime keuze aan artikelen in een prettige winkel op het Horecaplein van het vakantiepark.

Verblijf je op Recreatiepark Rhederlaagse Meren, dan is het makkelijk als je even snel boodschappen kunt doen voor de maaltijd die je wilt bereiden in je eigen chalet, caravan of tent. Wij bieden die mogelijkheid met onze eigen uitgebreide supermarkt gelegen op het Horecaplein van het vakantiepark. Van dagelijks vers brood tot huishoudelijke middeltjes, er is bijna niets wat ontbreekt.

Evenementenzaal

In het seizoen vinden hier regelmatig leuke activiteiten plaats. U kunt hier meedoen aan een bingo, swingen op de beste livemuziek of zing de sterren van de hemel met de karaokeavond.

Kijk voor de aankomende activiteiten in onze evenementen agenda.

Het is ook mogelijk om uw feest of partij in onze zaal te organiseren. U kunt zorgeloos genieten van uw feest, wij nemen al uw zorgen uit handen en bezorgen u een onvergetelijke tijd!