Faciliteiten op vakantiepark Bonte Vlucht

Bij vakantiepark Bonte Vlucht ben je verzekerd van een geweldige vakantie. Met de faciliteiten die het park te bieden heeft ben je voorzien van plezier, comfort en relaxatie. Op en rondom het terrein zijn er veel leuke dingen te doen, niemand hoeft zicht te vervelen.

Voor de actieve vakantiegangers heeft het park een “all weather” tennisbaan, jeu de boulesbaan en sportveld. Elke dag zijn er leuke activiteiten te doen. Je kunt genieten aan het zwembad en heerlijk eten in de Cafetaria en het restaurant. Bonte Vlucht zorgt ervoor dat er genoeg te doen is voor jouw en de kinderen. De activiteiten worden van te voren aangegeven bij de receptie.

2 Resultaten

Het zwembad

Tijdens de zomermaanden kan er gebruik gemaakt worden van het verwarmde openlucht zwembad. Het water is verwarmd tot ongeveer 25 graden. De peuters hebben veel waterpret in het peuterbadje met glijbaantje en in de speeltuin waar sproeiers staan. Je kunt heerlijk ontspannen en bijkleuren op de zonnebedden rondom het zwembad. Ook op de zonneweide kan je heerlijk zonnen en is er genoeg ruimte om sportactiviteiten uit te voeren.
Het zwembad
Het zwembad

Het hoofdgebouw

In het hoofdgebouw bevinden zich de cafetaria en het restaurant, waar je heerlijk kan eten.

Het gezellige restaurant is dagelijks geopend voor lunch en diner. De gehele dag kunnen er lekker hapjes en drankjes van de menukaart besteld worden. Ook kan je er terecht voor een gezellige avond. Er worden vaak afwisselende activiteiten georganiseerd zoals bingo en leuke kaartspellen.

In en rondom het hoofdgebouw kan je gebruik maken van WIFI. Voor de verbindingscode kan je terecht bij de receptie. Ook voor leuke wandelroutes op en om het park kan je bij de receptie terecht.
Het hoofdgebouw
Het hoofdgebouw