Accommodaties De Scherpenhof

Op recreatiepark De Scherpenhof zijn diverse accommodaties te vinden, voor een gezinsvakantie tot een familieweekend in onze ruime bungalows voor 12 personen.

Dit waterrijke park heeft ook nog eens talloze faciliteiten om van te genieten en is daardoor een geweldige bestemming voor jong en oud. 

Stacaravans

Het echte campingleven maar dan in een vaste vakantiewoning met echte bedden en een eigen douche. In onze stacaravan beleef je deze luxe kampeervakantie. De stacaravan heeft een slaapkamer met tweepersoonsbed en de andere slaapkamer heeft of een stapelbed, alleen voor kinderen, of twee eenpersoonsbedden.

Bungalows

De bungalows op dit park zijn er in alle soorten en maten. Van een gezellige bungalow voor 6 personen tot de ruime geschakelde bungalow voor 12 personen, met 2 badkamers en 2 keukens. In bungalow type D zijn de slaapkamers voorzien van stapelbedden voor kinderen tot 70 kg. In de bungalows type C en F zijn de (kinder-) slaapkamers voorzien van eenpersoonsbedden.

Chalets

De chalets voor 4, 5 of 6 personen zijn een betaalbare, comfortabele accommodatie. De chalets beschikken over een ouderslaapkamer en 1 of 2 slaapkamers met stapelbedden voor kinderen tot 70 kg of eenpersoonsbedden. Elk chalet heeft een eigen tuin met gemeubileerd terras (picknicktafel). Heerlijk om op warme zomeravonden buiten te eten.