De ChillZone is gratis toegankelijk voor tieners van 13 t/m 17 jaar. Ze kunnen er muziek luisteren, gamen, samen op de Wii of Xbox.

Lekker chillen

De jeugd moet op zijn tijd ook even lekker kunnen "chillen". Speciaal voor de oudere kinderen hebben wij hiervoor de ChillZone. De jeugd zal zich hier volop vermaken. De ChillZone maakt dat ze gemakkelijk contact kunnen zoeken met andere jeugd op het vakantiepark. Weg van de ouders en lekker de eigen gang gaan. In de ChillZone Hier kunnen zij onder andere gamen. Dit kan zowel op de Wii als op de Xbox. Liever relaxen? Er kan ook gezellig muziek geluisterd worden.

ChillZone
ChillZone
Op het park

Meer Faciliteiten

Vakantiepark met Subtropisch Zwemparadijs

Op Vakantiepark Hambachtal kun je heerlijk genieten van ons prachtige subtropische zwemparadijs met o.a. een bubbelbad en een glijbaan.

Kinderclub Holly

We hebben een nieuwe bewoner op het park genaamd Holly. Onze te gekke bewoner speelt, danst en maakt jouw vakantie helemaal compleet.

Eetcafé - Bar - Restaurant

Geen zin om zelf te koken? Kom naar ons restaurant of bestel snacks in ons eetcafé. Liever een drankje doen? Neem dan plaats aan onze gezellige bar.

Bowling

Breng een bezoek aan onze Bowling. Wij beschikken over 6 bowlingbanen met elektronische puntentelling. Wie gooit de eerste strike?

Tennisbaan

Voor een sportieve vakantie kun je terecht op onze tennisbanen.

Wellness

Breng een bezoek aan onze prachtige wellness. Hier vind je alles op het gebied van ontspanning. Bezoek ook een van onze sauna-events. Deze worden maandelijks georganiseerd. Voor meer informatie kun je terecht bij de parkreceptie.

Midgetgolf

Sla een balletje op onze midgetgolfbaan. Een leuke bezigheid voor jong en oud.