Geen zin om zelf te koken? Kom naar ons restaurant of bestel snacks in ons eetcafé. Liever een drankje doen? Neem dan plaats aan onze gezellige bar.

Eten en drinken

Zin om een avondje te dineren? Kom naar het buffetrestaurant en geniet van de grote diversiteit aan gerecht die op het menu staan. Het is ook mogelijk om een all-inclusive arrangement te reserveren. Je hoeft nergens rekening mee te houden en je hebt niks aan je hoofd. 

Plof neer op het terras en kijk uit over het prachtige meer en de rustige omgeving. Je kunt hier terecht voor een lekkere lunch of een lekker drankje. Geen zin om een avond te koken of uitgebreid te dineren, kom dan naar ons snackbar. Hier kun je lekkere snacks bestellen, zoals een tosti of Hollandse snacks. De dag bijna voorbij? Breng nog een bezoekje aan onze bar en sluit de dag af met Duitse pils of een likeurtje. 

Bar
Restaurant
Op het park

Meer Faciliteiten

Vakantiepark met Subtropisch Zwemparadijs

Op Vakantiepark Hambachtal kun je heerlijk genieten van ons prachtige subtropische zwemparadijs met o.a. een bubbelbad en een glijbaan.

Kinderclub Holly

We hebben een nieuwe bewoner op het park genaamd Holly. Onze te gekke bewoner speelt, danst en maakt jouw vakantie helemaal compleet.

ChillZone

De ChillZone is gratis toegankelijk voor tieners van 13 t/m 17 jaar. Ze kunnen er muziek luisteren, gamen, samen op de Wii of Xbox.

Bowling

Breng een bezoek aan onze Bowling. Wij beschikken over 6 bowlingbanen met elektronische puntentelling. Wie gooit de eerste strike?

Tennisbaan

Voor een sportieve vakantie kun je terecht op onze tennisbanen.

Wellness

Breng een bezoek aan onze prachtige wellness. Hier vind je alles op het gebied van ontspanning. Bezoek ook een van onze sauna-events. Deze worden maandelijks georganiseerd. Voor meer informatie kun je terecht bij de parkreceptie.

Midgetgolf

Sla een balletje op onze midgetgolfbaan. Een leuke bezigheid voor jong en oud.