Met hemelvaart genieten in Duitsland

Hemelvaart is een heerlijke tijd om er zomaar even tussenuit te gaan. Geniet van de omgeving, van het park en natuurlijk van elkaar. Kom ook genieten van de vakantie en boek uw momentje vakantie tijdens de Hemelvaart. Vakantiepark Hambachtal is een echt familiepark met vele uiteenlopende faciliteiten voor elke leeftijd. Iedereen beleeft een heerlijke tijd op Vakantiepark Hambachtal.

Hemelvaart met kinderen

Neem de kinderen mee naar Vakantiepark Hambachtal en ze beleven er een mega leuke tijd. Tijdens de feestdagen en vakantieperiodes is er een professioneel animatieteam aanwezig die allerlei leuke activiteiten organiseert. Vakantiepark Hambachtal beschikt daarnaast over een bowlingbaan, midgetgolfbaan en een tennisbaan. 

Op het park

Meer Feestdagen en vakanties

Voorjaarsvakantie 2018

In het voorjaar genieten van een heerlijke vakantie in Duitsland? Verblijf tijdens de voorjaarsvakantie dan in onze appartementen of bungalows op Vakantiepark Hambachtal.

Pasen 2018

Even ertussenuit met Pasen? Kom genieten op Hambachtal en maak gebruik van onze faciliteiten.

Meivakantie 2018

Genieten van het mooie weer op Vakantiepark Hambachtal tijdens de meivakantie.

Pinksteren 2018

Tijdens de pinksterdagen er heerlijk tussenuit bij Vakantiepark Hambachtal en onder andere genieten van het mooie zonnige weer.