Geniet van jouw meivakantie in Duitsland!

Heb je zin om er tijdens de meivakantie eens lekker tussenuit te gaan? Boek dan de meivakantie aanbieding op Vakantiepark Hambachtal en profiteer van zeer voordelige prijzen!

Op ons park kun je je volledig ontspannen, maar er is ook genoeg te beleven voor de actievere vakantiegangers. Zo kun je bijvoorbeeld jouw energie kwijt met een potje tennis, maar je kunt ook heerlijk genieten van een warme sauna of van een Turks stoombad.

Meivakantie met kinderen

Ook voor jouw kinderen is er van alles te beleven. Bij Kidsclub Holly worden diverse recreatieprogramma's aangeboden. Ons animatieteam zorgt ervoor dat jouw kind de vakantie van zijn of haar leven beleeft! Kom ook een potje bowlen op de bowlingbaan of sla een balletje op de midgetgolfbaan. 

Zoek & Boek
 
Op het park

Meer Feestdagen en vakanties

Voorjaarsvakantie 2018

In het voorjaar genieten van een heerlijke vakantie in Duitsland? Verblijf tijdens de voorjaarsvakantie dan in onze appartementen of bungalows op Vakantiepark Hambachtal.

Pasen 2018

Even ertussenuit met Pasen? Kom genieten op Hambachtal en maak gebruik van onze faciliteiten.

Hemelvaart 2018

Met hemelvaart op vakantie? Kom naar ons park en geniet van de vele faciliteiten, zoals het subtropisch zwemparadijs of verken de omgeving.

Pinksteren 2018

Tijdens de pinksterdagen er heerlijk tussenuit bij Vakantiepark Hambachtal en onder andere genieten van het mooie zonnige weer.