Weekendje weg Pasen

Een paar dagen weg met Pasen? Tijdens de paasdagen kun je op ons park genieten van een heerlijke vakantie in Duitsland. Door de vrije dagen rondom Pasen is dit weekend een geschikte gelegenheid om er eens een lang weekend tussenuit te gaan. Ons park is geschikt voor zowel jong als oud. Je kunt je vermaken op één van de bowlingbanen, boogschietbanen, tennisbanen of andere faciliteiten. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven bij één van de recreatieprogramma's van kinderclub Holly. Op vakantiepark Hambachtal komt iedereen tot zijn recht!

Last-minute Pasen

Op het laatste moment belissen of je met Pasen weg wilt? Misschien wil je afwachten of het mooi weer wordt. Ga er dan eens spontaan tussenuit, voor een weekendje of weekje. Boek een last-minute vakantie bij Vakantiepark Hambachtal.

Bungalow of appartement tijdens Pasen

Op zoek naar een leuk verblijf tijdens Pasen? Verblijf dan in een van onze bungalows of appartementen. Beide accommodaties zijn voorzien van alle gemakken en comfort. 

Zoek & Boek
 
Op het park

Meer Feestdagen en vakanties

Voorjaarsvakantie 2018

In het voorjaar genieten van een heerlijke vakantie in Duitsland? Verblijf tijdens de voorjaarsvakantie dan in onze appartementen of bungalows op Vakantiepark Hambachtal.

Meivakantie 2018

Genieten van het mooie weer op Vakantiepark Hambachtal tijdens de meivakantie.

Hemelvaart 2018

Met hemelvaart op vakantie? Kom naar ons park en geniet van de vele faciliteiten, zoals het subtropisch zwemparadijs of verken de omgeving.

Pinksteren 2018

Tijdens de pinksterdagen er heerlijk tussenuit bij Vakantiepark Hambachtal en onder andere genieten van het mooie zonnige weer.