Heerlijk ertussenuit tijdens pinksteren!

Wil je tijdens de pinksterdagen er eens lekker tussenuit en genieten van het mooie weer? Dan kun je nu terecht op Vakantiepark Hambachtal. Wij hebben speciaal voor jou de pinksteraanbieding opgezet, zodat je tijdens de Pinksteren kunt genieten van zeer voordelige prijzen.

Ons park is geschikt voor de hele familie, jong en oud kunnen zich hier goed vermaken. Zo kun je heerlijk ontspannen van ons subtropische zwemparadijs, terwijl jouw kinderen zich vermaken bij Kinderclub Holly!

Activiteiten

Op Vakantiepark Hambachtal kun je verschillende activiteiten ondernemen, zoals tennissen. Daar blijft het niet bij! Ook buiten het vakantiepark zijn er talloze mogelijkheden om activiteiten te ondernemen. De omgeving is geschikt voor mooie wandelingen en fietstochten. En wat is een vakantie zonder cultuursnuiven? Bezoek verschillende steden en dorpjes en leer alles over de Duitse geschiedenis en cultuur. Of ga winkelen en neem een souvenirtje mee. 

Zoek & Boek
 
Op het park

Meer Feestdagen en vakanties

Voorjaarsvakantie 2018

In het voorjaar genieten van een heerlijke vakantie in Duitsland? Verblijf tijdens de voorjaarsvakantie dan in onze appartementen of bungalows op Vakantiepark Hambachtal.

Pasen 2018

Even ertussenuit met Pasen? Kom genieten op Hambachtal en maak gebruik van onze faciliteiten.

Meivakantie 2018

Genieten van het mooie weer op Vakantiepark Hambachtal tijdens de meivakantie.

Hemelvaart 2018

Met hemelvaart op vakantie? Kom naar ons park en geniet van de vele faciliteiten, zoals het subtropisch zwemparadijs of verken de omgeving.