Vakantie in het voorjaar

Vier je voorjaarsvakantie op Vakantiepark Hambachtal. Geniet van onze faciliteiten en accommodaties in Duitsland. Ons park is geschikt voor jong en oud. Vermaak je op de bowlingbaan, midgetgolfbaan, tennisbaan of boogschietbaan. Met de kinderen op voorjaarsvakantie? Breng ze naar Kinderclub Holly. Hier worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals:

  • Knutselen
  • Bingo
  • Kaarten
  • Gezellige avonden met themafeesten

Last-minute voorjaarsvakantie

Op het laatste moment beslissen of je ertussen uit wilt in de voorjaarsvakantie? Boek dan spontaan een voorjaarsvakantie voor een weekendje, midweek of lange vakantie en geniet van de vele faciliteiten voor jong en oud.

Bungalow of appartement in voorjaarsvakantie

Vakantiepark Hambachtal heeft verschillende soorten accommodaties voor een familieweekend tot een gezinsvakantie. Zowel de bungalow als het appartement zijn voorzien van alle gemakken en comfort. 

 
Zoek & Boek
 
Op het park

Meer Feestdagen en vakanties

Pasen 2018

Even ertussenuit met Pasen? Kom genieten op Hambachtal en maak gebruik van onze faciliteiten.

Meivakantie 2018

Genieten van het mooie weer op Vakantiepark Hambachtal tijdens de meivakantie.

Hemelvaart 2018

Met hemelvaart op vakantie? Kom naar ons park en geniet van de vele faciliteiten, zoals het subtropisch zwemparadijs of verken de omgeving.

Pinksteren 2018

Tijdens de pinksterdagen er heerlijk tussenuit bij Vakantiepark Hambachtal en onder andere genieten van het mooie zonnige weer.