Breng een bezoek aan onze prachtige wellness. Hier vind je alles op het gebied van ontspanning. Bezoek ook een van onze sauna-events. Deze worden maandelijks georganiseerd. Voor meer informatie kun je terecht bij de parkreceptie.

Ontspannen en relaxen

Behoefte om even lekker te ontspannen? Kom genieten in onze saunacomplex met diverse sauna's en thermale baden. Je ervaart hier een aparte beleving, doordat elk type sauna weer anders is ingericht. Er is een Finse sauna aanwezig die aan het meer grenst. Spring na de Finse sauna in het meer en koel heerlijk af. 

Sauna
Sauna
Op het park

Meer Faciliteiten

Vakantiepark met Subtropisch Zwemparadijs

Op Vakantiepark Hambachtal kun je heerlijk genieten van ons prachtige subtropische zwemparadijs met o.a. een bubbelbad en een glijbaan.

Kinderclub Holly

We hebben een nieuwe bewoner op het park genaamd Holly. Onze te gekke bewoner speelt, danst en maakt jouw vakantie helemaal compleet.

ChillZone

De ChillZone is gratis toegankelijk voor tieners van 13 t/m 17 jaar. Ze kunnen er muziek luisteren, gamen, samen op de Wii of Xbox.

Eetcafé - Bar - Restaurant

Geen zin om zelf te koken? Kom naar ons restaurant of bestel snacks in ons eetcafé. Liever een drankje doen? Neem dan plaats aan onze gezellige bar.

Bowling

Breng een bezoek aan onze Bowling. Wij beschikken over 6 bowlingbanen met elektronische puntentelling. Wie gooit de eerste strike?

Tennisbaan

Voor een sportieve vakantie kun je terecht op onze tennisbanen.

Midgetgolf

Sla een balletje op onze midgetgolfbaan. Een leuke bezigheid voor jong en oud.