Faciliteiten op Vakantiepark Rhederlaagse Meren

Om optimaal van uw vakantie te kunnen genieten zijn alle denkbare voorzieningen aanwezig. Zoals een zwembad, privéstrand, visvijver, speeltuinen, wasserette,  café, cafetaria, restaurant, parkshop, tennisbaan, animatieteam (hoogseizoen), goed verzorgde sanitaire voorzieningen en een jachthaven.Om inzicht te krijgen wat het recreatiepark te bieden heeft, volgt hier een lijst met alle faciliteiten:

Receptie Parkshop “Lathum” Cafetaria Restaurant “Waves” Bruine kroeg “Old Sailor” De Grote Zaal voor feesten en partijen
 • Receptie
 • Parkshop “Lathum”
 • Cafetaria
 • Restaurant “Waves”
 • Bruine kroeg “Old Sailor”
 • De Grote Zaal voor feesten en partijen


 •  
1
 • Kinderspeelplaats
 • Tennisbaan
 • Pannaveld
 • Buitenzwembad met peuterafdeling
 • Privé strand
 • Recreatieteam in het hoogseizoen

6
 • Jachthaven met havenkantoor
 • Sanitaire gebouwen
 • Wasserette
 • Vuildepot
 • Wi-Fi

5 Resultaten

Café Old Sailor

Een gezellige gelegenheid waar iedereen welkom is. Hier ontmoeten we elkaar, bouwen we samen een feestje, biljarten we met elkaar en praten we gezellig bij onder het genot van een drankje. “Gezelligheid kent geen tijd.”

Het kleine Café heeft een eigen rookruimte en een professioneel biljart. Ook heeft menig artiest zijn repertoire laten klinken in het café. We willen graag dat iedereen zich “thuis” voelt en willen diverse activiteiten organiseren zoals een visdag, puzzelrit en/of een BBQ.

Buiten de openingstijden om is deze locatie ook te boeken (inclusief personeel) voor een besloten feest of partij. De capaciteit is niet overdreven groot maar een feest organiseren op maat is geen enkel probleem.
Café Old Sailor
Café Old Sailor

Restaurant “Waves”

In ons restaurant op Recreatiepark Rhederlaagse Meren zorgen wij voor een warm welkom. U kunt heerlijk genieten van een drankje met borrelplank, een lunch met vrienden of een diner met uw gezin. Wij zullen er alles aan doen om u te laten genieten op onze unieke plek aan de prachtige Rhederlaag en aan de Ijsel. De kaart is goed geprijsd en wij werken uitsluitend met verse producten. Restaurant Waves is ook voor “niet”-campinggasten beschikbaar. Het hele jaar door organiseren wij met regelmaat leuke feestavonden. Dit varieert van een bingo tot live-muziek. Tevens is het mogelijk om bij ons uw feest te vieren in onze prachtige evenementenzaal. Ons team staat klaar om u te helpen met de organisatie. Wij hebben ruime ervaring in het organiseren van ieder soort evenement en wij nemen u dan ook graag al het werk uit handen en regelen voor u alles van muziek tot aan de catering. We beloven u dat u een avond zult beleven die u en uw gasten niet snel zullen vergeten. Mocht u vragen hieromtrent hebben of wilt u eens een kijkje komen nemen dan kunt u altijd en vrijblijvend contact met ons opnemen. Het team van restaurant Waves heet u dan ook graag welkom om te genieten van onze kaart en gastvrijheid.
Restaurant “Waves”
Restaurant “Waves”

Cafetaria

Koken? Vandaag even niet!

Als u even geen zin heeft om te koken dan kunt u terecht in onze cafetaria. Hier verkopen wij een ruime assortiment aan snacks en lekkernijen. Maar ook een slush puppie en een heerlijk ijsje hebben wij in onze assortiment zitten.

Snel even een patatje eten of een verkoeld ijsje en/of drankje halen na een dagje zwemmen of bij aankomst op het park, onze medewerkers staan voor u klaar. Onze cafetaria werkt uitsluitend met de kwaliteitsproducten en onze bekende gehaktballen worden ambachtelijk gemaakt!

Tijdens het hoogseizoen hanteren wij ruime openingstijden. In het laagseizoen passen wij onze openingstijden aan.
Cafetaria
Cafetaria

Parkshop “Lathum"

- Groot assortiment aan dagelijkse boodschappen (groente, vers fruit, vleeswaren, etc.).

- Dagelijks verse broodjes uit eigen oven.

- Broodassortiment

- Uitgebreid speelgoedassortiment.

- Divers Campingassortiment.

Extra service:

Vanzelfsprekend kunnen broodjes en/of de krant vooraf besteld worden.
Parkshop “Lathum"
Parkshop “Lathum"

De Grote Zaal

Voor feesten & partijen is onze grote zaal zeer geschikt. Deze zaal is uitermate geschikt voor feesten & partijen die wij organiseren maar zeker ook ideaal voor besloten feesten en partijen.

Horecaplein Rhederlaag zal zelfs ook diverse feesten/events organiseren zoals bijvoorbeeld Themafeesten en/of CD presentaties. Maar wij kunnen ook een feest op maat organiseren bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest en receptie. Wij staan garant voor een vlekkeloze en gastvrije uitvoering op maat!

De zaal beschikt over een eigen entree, bar, podium en toiletgroep. In onze evenementen agenda ziet u alle datums van feestje & evenementen. Natuurlijk staan wij altijd open voor suggesties en ideeën. Besloten feesten willen we graag met u samenstellen door middel van een persoonlijk gesprek.

Wij werken nauw samen met een cateraar, verhuurbedrijf en diverse artiesten om zo een feest compleet te maken. De zaal capaciteit is ongeveer 250 personen maar dat varieert in verband met de wensen van staan en zitplaatsen. De ruimte kunnen wij vergroten door het restaurant erbij te betrekken waardoor de capaciteit groter wordt.

Voor een afspraak en/of informatie kunt u mailen naar info@horecapleinrhederlaag.nl
De Grote Zaal
De Grote Zaal