Belangrijke informatie over coronavirus COVID-19

Beste gasten,

ook het Ferienpark Hambachtal houdt zich aan de Duitse wet- en regelgeving. Op dit moment is ons park gesloten tot 20 april 2020, vanaf 21 april 2020 moet het gewoon weer open gaan.

Mocht hier iets veranderen of zijn er beperkingen, dan nemen wij uiteraard contact met u op en informeren u. De contacten worden gesorteerd op aankomstdatum.

Wat betreft de kosten houden we ons aan de feiten:
Als u nu wilt annuleren, zijn onze algemene voorwaarden van toepassing op het bedrag van de annuleringskosten.

Als wij uw verblijf moeten annuleren, heeft u recht op het reeds betaalde bedrag.

Vanwege de huidige situatie zijn er twee andere opties:

1. Het verblijf gratis omboeken op een ander tijdstip, onder dezelfde voorwaarden (dat betekent dat de prijs hetzelfde blijft, ongeacht welke periode is geselecteerd - behalve een verblijf met oud en nieuw) waarbij een verblijf met Pasen in 2021 hier ook mogelijk is.

2. Als u nog geen alternatieve datum hebt gevonden, geven we u een voucher, die u de volgende keer dat u boekt bij ons kunt inwisselen. (Deze voucher is alleen geldig voor boekingen die rechtstreeks bij ons zijn gedaan, niet via andere websites of touroperators)

Als je via een touroperator hebt geboekt (dit omvat ook de website www.bungalowspecials.nl), neem dan contact met hen op voor vragen over omboeken en annuleren. Hierover kunnen wij u geen informatie verstrekken.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 12.00 uur via telefoonnummer 06782 1010 of per e-mail naar de reserveringen of receptie Let op: deze worden momenteel alleen beantwoord in verkorte periodes.

Dank voor uw begrip en blijf gezond!

Uw Team van
Vakantiepark Hambachtal