1. Voor jong en oud
  2. Professioneel recreatieteam
  3. Vakantiehuisjes

Vakantiehuis huren bij Succes Holidayparcs

Op elke park van Succes Holidayparcs kunnen er vakantiehuizen worden gehuurd. U kunt hierbij denken aan chalets, appartementen, bungalows en stacaravans. Ieder vakantiehuis heeft zijn eigen charme en het huren van een vakantiehuis is geschikt voor alle gezelschappen. Hieronder vindt u een overzicht van alle type vakantiehuizen op de Succes Holidayparcs in Nederland en Duitsland.

Chalets

Voor het huren van chalets kunt u terecht bij De Tien Heugten, Bonte Vlucht, De Scherpenhof en Rhederlaagse Meren. De chalets zijn een betaalbare, comfortabele accommodatie en zijn geschikt tot maximaal 6 personen.

Appartementen

Wilt u verblijven in een appartement? Dat kan bij Bonte Vlucht en bij Hambachtal. U kunt hier terecht met 2 tot 4 personen. 

Bungalows

De bungalows zijn er in alle soorten en maten. Van een gezellige bungalow voor 6 personen tot de ruime geschakelde bungalow voor 12 personen. Hiervoor kunt u verblijven op De Tien Heugten, De Scherpenhof en Hambachtal

Stacaravans

Toch liever een stacaravan huren? Ook dat is geen probleem. De stacaravans zijn volledig ingericht en kunnen gehuurd worden op de volgende parken: De Tien Heugten, De Scherpenhof en Rhederlaagse Meren. 

Zoek & Boek vakantiehuisjes

Vakantiehuizen Succes Holiday Parcs

Over Succes Holidayparcs

✓ 6 parken (Nederland en Duitsland)
✓ Voor jong en oud

Vakantiehuizen:
✓ Chalets 
✓ Bungalows
✓ Appartementen
✓ Stacaravans