Succes Holidayparcs
Vakantiepark met horeca

Vakantiepark met horeca

  • Restaurant & snackbar
  • Borrelen
  • Voor jong en oud

Culinair genieten

Op culinair gebied zijn de mogelijkheden voor onze gasten zeer gevarieerd. Alle parken van Succes Holidayparcs zijn voorzien van een restaurant of een snackbar. In het restaurant kun je a la carte eten en de snackbar bevindt zichΒ bij de bowling.

Op het park De Tien Heugten kunt u met uw gezin vertoeven in onsΒ snackbar en restaurant. Mooi weer en wilt u buiten zitten? U kunt gebruik maken van ons prachtige terras.Β 

U kunt heerlijk eten in de Cafetaria en het restaurant op Bonte Vlucht. In het restaurant, die dagelijks geopend is, kunt u terecht voor lunch en diner. Er kunnen de gehele dag hapjes en drankjes van de menukaart besteld worden.

Mocht u geen zin hebben om zelf te koken? Ook op vakantiepark Hambachtal zijn er horecamogelijkheden. U kunt namelijk terecht in ons eetcafΓ©, waar u heerlijke snacks kunt bestellen. Of u kunt een drankje doen aan onze gezellige bar.

Ieder park biedt het aan in het parkwinkeltje om verse broodjes af te halen. Deze kunnen dagelijks besteld worden. In het hoogseizoen.

 

Over Succes Holidayparcs

De Scherpenhof:
βœ“ Restaurant de Steenoven
βœ“ Snackbar

De Tien Heugten:
βœ“ Eet-CafΓ© De Tien Heugten

Bonte Vlucht:
βœ“ Cafeteria
βœ“ Restaurant

Hambachtal:
βœ“ EetcafΓ©
βœ“ Bar

Het Grote Zand:
βœ“ Restaurant
βœ“ CafΓ© en snackbar