1. Restaurant & snackbar
  2. Borrelen
  3. Voor jong en oud

Culinair genieten

Op culinair gebied zijn de mogelijkheden voor onze gasten zeer gevarieerd. Alle parken van Succes Holidayparcs zijn voorzien van een restaurant of een snackbar. Bij De Scherpenhof is er een bruin café waar u terecht kunt voor een gezellig borrel met Hollandse muziek. In de Saloon kunt u biljarten, maar ook gezellig eten en aan de bar zitten. Verder is er het Havencafé waar u a la carte kunt dineren (openingstijden vindt u bij het restaurant zelf). Tijdens de zomervakantie zal er een aantal dagen live muziek aanwezig zijn.

Ook op het park Rhederlaagse Meren hebben wij meerdere mogelijkheden. Wilt u een simpele hap dan kunt u terecht bij onze cafetaria. Mocht u liever lekker uitgebreid uit eten willen dan bent van harte welkom bij ons restaurant “Hamburgers & More”. Daarnaast kunt u een lekker drankje drinken in onze bruine kroeg “Old Sailor”.

Op het park De Tien Heugten kunt u met uw gezin vertoeven in ons Grand Café met bar, snackbar en restaurant. Mooi weer en wilt u buiten zitten? U kunt gebruik maken van ons prachtige terras. 

U kunt heerlijk eten in de Cafetaria en het restaurant op Bonte Vlucht. In het restaurant, die dagelijks geopend is, kunt u terecht voor lunch en diner. Er kunnen de gehele dag hapjes en drankjes van de menukaart besteld worden.

Mocht u geen zin hebben om zelf te koken? Ook op vakantiepark Hambachtal zijn er horecamogelijkheden. U kunt namelijk terecht in ons eetcafé, waar u heerlijke snacks kunt bestellen. Of u kunt een drankje doen aan onze gezellige bar.

Zoek & Boek
 

Over Succes Holidayparcs

De Scherpenhof:
✓ Bruin café 
✓ Havencafé (a la carte dineren)
✓ Saloon (biljarten, eten en bar)

Rhederlaagse Meren:
✓ Cafetaria
✓ Hamburgers & More
✓ Old Sailor (kroeg)

De Tien Heugten:
✓ Grand café

Bonte Vlucht:
✓ Cafeteria
✓ Restaurant

Hambachtal:
✓ Eetcafé
✓ Bar