1. Voor jong en oud
  2. Professioneel recreatieteam
  3. Appartementen voor max. 4 personen

Valantie appartement huren

Op Succes Holidayparcs kun je op twee parken een appartement huren, namelijk op Bonte Vlucht en Hambachtal. 

Bonte Vlucht

Bij de Bonte Vlucht bestaat er de mogelijkheid om appartementen te huren. Onze appartementen zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. De open keuken is voorzien van een 2-pits kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Verder staat er tegenover de keuken een eettafel met stoelen. Er is 1 slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. In de woonkamer is een tweepersoons slaapbank aanwezig. Verder is het appartement voorzien van een badkamer met ligbad, douche en wastafel. Tevens beschikt dit appartement over een balkon met meubilair. Bij een appartement voor 4 personen zijn er 2 slaapkamers met éénpersoonsbedden.

Hambachtal

De appartementen bij Hambachtal (Duitsland) zijn voorzien van vloerverwarming in de badkamer. Hier hebben ze ook een appartement die speciaal is voor een gezin met baby/peuter. Dit appartement heeft, naast een woonkamer en pantry (waarin u prima kunt koken), een slaapkamer met 3 éénpersoonsbedden (2 in lit-jumeaux opstelling) en een kinderbedje. Daarnaast is er een box, kinderbadje en kinderstoel aanwezig.

Ook is er een appartement beschikbaar voor 4 personen. Dit appartement heeft een woonkamer met pantry (voorzien van volledige keukeninventaris) en 1 slaapkamer met een 2-persoons bed en 2 éénpersoonsbedden. Bij een appartement voor 2 personen is er een woon/slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden in lits-jumeaux opstelling. 

Zoek & Boek een appartement!
 

Over Succes Holidayparcs

Appartementen huren op:
✓ Bonte Vlucht
✓ Hambachtal

Bonte Vlucht
✓ Geschikt voor 2 tot 4 personen
✓ Open keuken met koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker
✓ Twee éénpersoonsbedden
✓ Tweepersoonsslaapbank
✓ Balkon met meubilair

Hambachtal
✓ Vloerverwarming in badkamer
✓ 3 éénpersoonsbedden (inclusief kinderbedje)
✓ Box, kinderbadje en kinderstoel