1. Stacaravans voor jong en oud
  2. Professioneel recreatieteam
  3. Luxe kampeervakantie

Stacaravan huren

Een stacaravan is een caravan die zo groot is, dat deze niet zeer regelmatig over de weg vervoerd kan en mag worden. Door een stacaravan te huren beleef je een luxe kampeervakantie bij een Succes HolidayParcs!

De Tien Heugten

De stacaravan bij de Tien Heugten is volledig ingericht en is geschikt voor maximaal 6 personen. Het heeft een oppervlakte van circa 40 m2. De indeling is als volgt: hal, woonkamer, open keuken, drie slaapkamers en een badkamer. Op het terras heeft u de beschikking over tuinmeubilair en parasol.

De Scherpenhof

De stacaravans bij De Scherpenhof staan op sfeervolle veldjes met diverse speeltoestellen voor kinderen. Hierdoor heeft u zicht op uw kind en kunnen de kinderen snel vriendjes maken. U heeft behoorlijk veel privacy, dus dit is een ideale accommodatie voor u en uw kinderen. Onze stacaravans zijn ingericht voor 4 personen. Ze zijn voorzien van een keuken en een ruime zithoek, twee slaapkamers, badkamer, tv, centrale verwarming en een terras met tuinmeubilair. De inrichting van de stacaravans kunnen onderling verschillen. In elke stacaravan is een koffiezetapparaat, waterkoker en een magnetron aanwezig. 

Rhederlaagse Meren

Door het huren van een stacaravan op Rhederlaagse Meren beleeft u een luxe kampeervakantie, wegens de vaste vakantiewoning met echte bedden en een eigen douche. De stacaravan heeft 2 slaapkamers met tweepersoonsbed en een stapelbed, of twee eenpersoonsbedden. 

Het huren van een stacaravan geeft u het ultieme kampeergevoel bij Succes Holidayparcs.

Zoek & Boek een stacaravan!
 

Over Succes Holidayparcs

✓ Stacaravans geschikt voor max. 6 personen

Faciliteiten stacaravan:
✓ Koffiezetapparaat
✓ Waterkoker
✓ Magnetron
✓ Ruime zithoek
✓ Twee eenpersoonsbedden of stapelbed
✓ Centrale verwarming
✓ Terras met tuinmeubilair
✓ Badkamer met douche en toilet
✓ Tv