Succes Holidayparcs
Vakantiepark met zwembad

Geniet op onze vakantieparken met zwembad

  • Vakantieparken in Nederland en Duitsland
  • Binnen- en buitenzwembaden
  • Faciliteiten voor jong en oud

Vakantie vieren op een park met zwembad

Ga je met de kinderen op vakantie of ben je zelf een enorme waterliefhebber? Kies dan voor een vakantiepark met zwembad van Succes Holidayparcs! Wij bieden zes vakantieparken waar je een heerlijke frisse duik kunt nemen. Een aantal van onze parken beschikken over een buiten- en binnenzwembad. Dat is waterpret bij goed én slecht weer. Voor de allerkleinsten hebben we naast ons zwembad een apart peuterbad. Kom kamperen of in een huisje overnachten op één van onze natuurrijke vakantieparken en ontdek al onze faciliteiten voor jong en oud. We verwelkomen je graag!

Beleef urenlang waterpret in één van onze zwembaden

Of het nu goed of slecht weer is; dankzij de diverse zwembaden van Succes Holidayparcs beleef je het hele jaar door waterpret! Vakantiepark Hambachtal in Duitsland beschikt over een subtropisch zwemparadijs met een grote glijbaan. Het Grote Zand beschikt ook over een binnenzwembad met peuterbad. De Scherpenhof beschikt over een binnen- én buitenbad met apart peuterbad. Bij De Ossenberg, De Tien Heugten en Bonte Vlucht kun je in de warme zomermaanden afkoelen in het buitenzwembad. Daarnaast beschikken enkele van onze parken ook over een recreatieplas voor nóg meer waterpret! Uitgezwommen? Dan hebben wij veel meer faciliteiten zoals sportvelden en speelmogelijkheden. Na een actieve dag vol plezier in het water kun je bijkomen bij één van onze gezellige horecagelegenheden.

Over onze zwembaden:

  • Binnen- én buitenzwembaden
  • Heerlijk verwarmd
  • Met apart peuterbad
  • Met glijbaan
  • In Nederland en Duitsland

To do's in de omgeving van onze parken

Naast urenlang zwemplezier op onze vakantieparken is er ook van alles te beleven in de omgeving! Bonte Vlucht en De Ossenberg liggen in een natuurrijke omgeving vlak bij het bruisende Utrecht. De Scherpenhof heeft een directe ligging aan de IJssel en beschikt over een eigen jachthaven. Ideaal voor een vaarvakantie! De Tien Heugten ligt midden in de ongerepte natuur van Drenthe, hier kun je heerlijk wandelen en fietsen. Het Grote Zand ligt ook in Drenthe en grenst aan de uitgestrekte bossen en heidevelden van de boswachterij Hooghalen; perfect voor natuurliefhebbers. Vakantiepark Hambachtal ligt in het zuiden van Duitsland in een prachtig heuvellandschap. Een perfecte bestemming in de winter én in de zomer. Dankzij de unieke ligging op prachtige locaties bieden onze vakantieparken volop mogelijkheid voor een actieve vakantie vol fiets- en wandeltochten. Waar breng jij jouw vakantie door?

Dit vroegen andere vakantiegangers ons:

🇩🇪 Hebben jullie ook een vakantiepark in Duitsland?

Midden in de Duitse Hunsrück bevindt zich ons vakantiepark Hambachtal. Dit vakantiepark beschikt over een gaaf subtropisch zwembad. Het overdekte zwembad heeft een spectaculaire glijbaan en jetstreams. Jong en oud beleeft ultiem veel waterpret op dit vakantiepark!

🤸‍♀️ Beschikken jullie parken ook over speeltuinen?

Voor een heerlijke vakantie met kinderen kun je terecht bij Succes Holidayparcs. Onze vakantieparken beschikken over binnen- en/of buitenzwembaden, maar ook over uitdagende indoor- en buitenspeeltuinen! Kinderen beleven hierdoor veel pret tijdens hun vakantie.