1. Vakantieparken voor jong en oud
  2. Binnen- en buitenzwembaden
  3. Uitgebreid aanbod faciliteiten

Vakantieparken met zwembad

Gaat u met de kinderen op vakantie of bent u zelf een enorme waterliefhebber? Kies voor een van de Succes Holidayparcs vakantieparken met zwembad of kies voor een vakantiepark met jachthaven. Op al onze zes parken kunt u een heerlijke frisse duik nemen in een buitenzwembad of in een binnenzwembad. Ideaal bij mooi weer, maar ook bij slecht weer. De allerkleinsten kunnen genieten op een vakantiepark met zwembad met een apart peuterbad. Naast zwembaden bieden wij natuurlijk nog veel meer voor de vakantieganger; van kamperen tot een vakantiewoning huren of kopen. En van oneindig vakantieplezier voor kinderen tot aan alles te doen voor volwassenen. 

Zoek & Boek nu

Vakantieparken met zwembad

Vakantieparken met binnenzwembad

Mocht het wat minder mooi weer zijn, dan snappen wij dat u graag kiest voor een van onze vakantieparken met binnenzwembad. Onze vakantieparken De Scherpenhof en Hambachtal zijn voorzien van een binnenzwembad. Het park Hambachtal heeft zelfs een subtropisch zwemparadijs met een supersnelle glijbaan waar u samen met uw kinderen af kunt glijden. Wilt u even uitrusten onder het genot van een hapje en een drankje? Dan kunt u naar ons zwembadbar. Daarnaast is bij al onze parken een binnenzwembad in de buurt.

Vakantieparken Nederland met buitenzwembad

Op warme dagen is het heerlijk om te ontspannen met een buitenzwembad in de buurt voor de verkoeling. Kies dan voor een van onze vakantieparken met buitenzwembad! De parken Rhederlaagse MerenDe Ossenberg, De Scherpenhof en De Tien Heugten zijn voorzien van een buitenzwembad waar echte waterratten blij van worden. Ook de Bonte Vlucht is een vakantiepark met buitenzwembad. Het water van dit buitenzwembad is verwarmd tot ongeveer 25 graden. In het park De Tien Heugten beleeft u heel veel waterpret in het grote buitenzwembad met 36m lange glijbaan. Niet zo'n fan van het water? Op de zonneweides en/of zonnebedden van onze vakantieparken met buitenzwembad kun je heerlijk ontspannen en bijkleuren.

Boek een vakantiepark met zwembad
 

💡 Op zoek naar een vakantiepark met een zwembad in Nederland?

Zoek niet verder! Bij Succes Holidayparcs kun je kiezen uit vijf vakantieparken Nederland die beschikken over een heerlijk zwembad. Ontdek onze vakantieparken in Gelderland, Drenthe of Utrecht en neem een duik in hun binnen- en/of buitenzwembad.

🇩🇪 Vakantie vieren op een vakantiepark in Duitsland met een zwembad?

Midden op de Duitse Hunsrück bevindt zich ons vakantiepark Hambachtal. Dit vakantiepark beschikt over een gaaf subtropisch zwembad. Het overdekte zwembad heeft een spectaculaire glijbaan, jetstrams en een bubbelbad. Jong en oud beleven ultiem veel waterpret op dit vakantiepark in Duitsland met zwembad!

🤸‍♀️ Wat is een leuk vakantiepark met zwembad en indoorspeeltuin?

Voor een heerlijke vakantie met kinderen kun je terecht bij Recreatiepark de Scherpenhof. Dit vakantiepark in Gelderland beschikt over een binnen- en buitenzwembad, maar ook over een overdekt speelparadijs! Kinderen beleven veel pret tijdens hun vakantie bij De Scherpenhof.

⛺ Kamperen op een vakantiepark met een camping en zwembad?

Ook voor een heerlijke kampeervakantie kun je terecht bij Succes Holidayparcs. Kies uit één van onze vier vakantieparken gelegen in Gelderland, Utrecht of Drenthe. Al deze campings in Nederland beschikken over een zwembad en diverse andere faciliteiten. Zoek jouw ruime kampeerplaats uit en geniet van een kampeervakantie midden in de natuur!