Succes Holidayparcs
Vakantiepark voor kinderen

Verblijf op een vakantiepark voor kinderen

  • Kindvriendelijke vakantieparken
  • Kamperen & accommodaties
  • Vakantieparken in Nederland en Duitsland

Vakantiepark voor kinderen

Wij, van Succes Holidayparcs, denken natuurlijk ook aan je kinderen die mee gaan op vakantie. Daarom bieden wij kindvriendelijke vakantieparken waar kinderen een onvergetelijke vakantie beleven. Tijdens de schoolvakanties is er een recreatieteam aanwezig op onze vakantieparken voor kinderen, dat zorgt voor een divers animatieprogramma*. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals knutselen, een zwemvierdaagse, een dropping en playbackshows. Wat voor weer het ook is, op een vakantiepark voor kinderen kunnen de kinderen zich uren vermaken in de binnen- of buitenspeeltuin.

* Let op: niet bij alle vakantieparken

Kindvriendelijke vakantieparken

Voor een heerlijke vakantie met kinderen kun je terecht op onze Nederlandse en Duitse vakantieparken met kindvriendelijke faciliteiten. Ons vakantiepark De Scherpenhof is ideaal voor gezinnen met zowel tieners als kinderen, want ons park biedt een coole hangplek voor de tieners aan en een animatieteam voor de kinderen. Of laat je kinderen de vele sport- en speelvelden ontdekken van Recreatiepark De Tien Heugten waar je geniet van een actieve vakantie. Bij Het Grote Zand kunnen de kinderen zich volledig uitleven in de jungle bos; lekker klimmen en klauteren of van de kabelbaan. Ook beleven ze veel waterpret in het binnenzwembad met apart peuterbad. Tijdens een verblijf op vakantiepark Bonte Vlucht kun je met de kinderen leuke uitstapjes maken naar bijvoorbeeld museums of blijf lekker op het park en laat ze spelen in de speeltuinen. Ook ons vakantiepark in Duitsland biedt vele faciliteiten aan waarmee je gezin zich ultiem zal vermaken. Ga lekker zwemmen met je gezin in het subtropisch zwembad of ga een gezellig avondje bowlen. Jij als ouder kan ook ontspannen en genieten in de wellness.

Kindvriendelijke faciliteiten

  • Binnen -en/of buitenzwembad
  • Binnen- en/of buitenspeeltuinen
  • Diverse sportvelden
  • Recreatieplas met zandstrand
  • Uitgebreid animatieprogramma (in het hoogseizoen)

Kindvriendelijke vakantieparken in Nederland en Duitsland

Alle vakantieparken van Succes Holidayparcs liggen midden in een natuurrijke omgeving, waardoor je heerlijk kunt genieten van een schitterend uitzicht tijdens je vakantie. Ontdek Gelderland tijdens je vakantie met kinderen in Nederland op vakantiepark De Scherpenhof waar zich een jachthaven bevindt. Voor een vakantie in Utrecht kan je terecht op vakantiepark Bonte Vlucht, waar je een rustgevende wandeling over de Utrechtse Heuvelrug kunt maken. Of beleef een onvergetelijke vakantie in Drenthe op recreatiepark De Tien Heugten, waar je lekker kan ontspannen aan het zandstrand bij de recreatieplas, of op Het Grote Zand; gelegen aan de uitgestrekte bossen van boswachterij Hooghalen. Voor een vakantie in een bungalow in Duitsland, kun je terecht bij ons Duitse vakantiepark Hambachtal welke door bossen omgeven is en aan de oevers van een klein stuwmeertje ligt.

Op de vakantieparken van Succes Holidayparcs is genoeg te beleven voor jong en oud. Ontdek de vakantieparken voor kinderen van Succes Holidayparcs en beleef een heerlijke vakantie met je kinderen op een unieke locatie!

Veelgestelde vragen

🏊 Wat is een leuke bestemming voor een vakantie met kinderen?

Als er een zwembad aanwezig is zijn de kinderen al snel helemaal gelukkig. Bekijk daarom ons aanbod vakantieparken met zwembad, in zowel Nederland als Duitsland. Er is altijd een binnen- of buitenzwembad aanwezig en veelal is er voor de allerkleinsten een apart peuterbad.

👨‍👩‍👧‍👦 Wat is er allemaal te doen op een vakantiepark voor kinderen?

De vakantieparken van Succes Holidayparcs zijn zowel geschikt voor jongere kinderen als tieners. Het animatieteam op de parken verzorgt een programma voor zowel jong als oud. Voor jonge kinderen zijn er diverse speeltuinen en voor tieners zijn er voorzieningen zoals een Chillzone of een dansruimte voor discofeesten.

💰 Kan ik ook goedkoop met kinderen op vakantie?

Ook als je een klein budget hebt kun je op vakantie met kinderen bij Succes Holidayparcs. Op onze goedkope vakantieparken in Nederland en Duitsland profiteer je altijd van de laagste prijsgarantie. Zo is vakantie vieren leuk én voordelig als je boekt bij een van onze vakantieparken voor kinderen.

🚘 Waar kan ik naartoe als ik een kindvriendelijk vakantiepark zoek?

Bij Succes Holidayparcs kan je terecht op een vakantiepark in Nederland of Duitsland. Je vindt onze parken in Gelderland, Drenthe, Utrecht of in de Duitse regio de Hunsrück. Op de meeste parken kan je kiezen tussen kamperen of een verblijf boeken in een van de accommodaties.