1. Voor jong en oud
  2. Professioneel recreatieteam
  3. Subtropisch zwemparadijs

Faciliteiten voor kinderen

Het mooie van Succes Holidayparcs is dat zij ook aan faciliteiten voor kinderen hebben gedacht. Tijdens de schoolvakanties is er een recreatieteam op het park die zorgt voor een divers animatieprogramma. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals knutselen voor de kleintjes, zwemvierdaagse, dropping en playback shows. Bij sommige accommodaties zijn leuke speelattributen in de tuin geplaatst.

Zoek & Boek deze vakantiepark met kinderen

Faciliteiten op de parken

Ontzettend leuk voor de kinderen is de overdekte speeltuin, Playcity. Dit bevindt zich op De Scherpenhof. Dit is een groot overdekt speelparadijs en biedt veel verschillende attracties, zoals een ballenbak, een trampoline en een glijbaan van 6,5 meter lang. Zelfs voor de allerkleinsten (vanaf 1 jaar) is er een aparte ruimte. Ook is er sinds kort een schminkhoek met verkleedkoffer.

Op de Tien Heugten zullen de kinderen nieuwe vrienden maken in de speeltuinen, het sportveld en het zwembad. Ook kun je een balletje slaan op de midgetgolfbaan met maar liefst 18 holes. 

Met de faciliteiten van de Bonte Vlucht ben je voorzien van plezier, comfort en relaxatie. Er is een "all weather" tennisbaan, jeu de boulesbaan, sportveld en zwembad aanwezig. 

Op de Rhederlaagse Meren kun je optimaal van je vakantie genieten wegens de vele faciliteiten voor kinderen. Denk hierbij aan een zwembad, privéstrand, speeltuinen en tennisbaan. 

Hambachtal 
heeft een groot aanbod aan faciliteiten. Zo kun je een duik nemen in ons prachtige subtropische zwemparadijs met onder andere een bubbelbad, glijbaan, sportbad en apart kinderbad. Voor de oudere kinderen is er de ChillZone, waar ze muziek kunnen luisteren en kunnen gamen op de Wii of Xbox. Je kunt ook een potje bowlen, tennissen en midgetgolfen.

Zoek & Boek
 

Over Succes Holidayparcs

Voor kinderen:
✓ Divers animatieprogramma
✓ Zwemmen
✓ Midgetgolfen
✓ Tennissen
✓ Bowlen
✓ Jeu de boules

Playcity

Onze vakantieparken