1. Vakantieparken voor jong en oud
  2. Professioneel recreatieteam
  3. Zwemfaciliteiten

Vakantiepark voor kinderen

Het mooie van Succes Holidayparcs is dat zij ook aan faciliteiten voor kinderen hebben gedacht. Verblijf in een vakantiepark voor kinderen met het hele gezin voor een heerlijke vakantie! Tijdens de schoolvakanties is er een recreatieteam op het park dat zorgt voor een divers animatieprogramma. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals knutselen voor de kleintjes, zwemvierdaagse, dropping en playbackshows. Bij een aantal accommodaties zijn er ook leuke speelattributen in de tuin geplaatst, zodat de kinderen zich daar uren kunnen vermaken. 

Boek dit vakantiepark met kinderen

Kindvriendelijke faciliteiten op de parken

Ontzettend leuk voor de kinderen is de overdekte speeltuin, Playcity, deze bevindt zich op De Scherpenhof, een vakantiepark voor kinderen in Terwolde, Gelderland. Playcity is een groot overdekt speelparadijs waar veel verschillende attracties, zoals een ballenbak, een trampoline en een glijbaan van 6,5 meter lang te vinden zijn. Zelfs aan de allerkleinsten (vanaf 1 jaar) is gedacht, want voor hen is er een aparte ruimte. Ook is er sinds kort een schminkhoek met verkleedkoffer aanwezig. 

Op vakantiepark de Tien Heugten zullen de kinderen nieuwe vrienden maken in de speeltuinen, het sportveld en het zwembad. Op dit vakantiepark voor kinderen kun je ook een balletje slaan op de midgetgolfbaan met maar liefst 18 holes. 

Met de faciliteiten van de Bonte Vlucht ben je voorzien van plezier, comfort en relaxatie. Op dit vakantiepark voor kinderen vind je een "all weather" tennisbaan, jeu de boulesbaan, sportveld en zwembad

Op de Rhederlaagse Meren kun je optimaal van je vakantie genieten wegens de vele faciliteiten voor kinderen. Denk hierbij aan een zwembad, privéstrand, speeltuinen en tennisbaan. 

Hambachtal 
heeft een groot aanbod aan faciliteiten. Zo kun je een duik nemen in ons prachtige subtropisch zwembad met onder andere een bubbelbad, glijbaan, sportbad en apart kinderbad. Voor tieners is er de ChillZone, waar ze muziek kunnen luisteren en kunnen gamen op de Wii of Xbox. Je kunt ook een potje bowlen, tennissen en midgetgolfen op dit vakantiepark voor kinderen.

Op De Ossenberg geniet je van kindvriendelijke faciliteiten zoals het buitenzwembad, de multifunctionele baan waar je kunt voetballen, handballen en ravotten, diverse speeltuinen en het animatieteam organiseert in het hoogseizoen diverse activiteiten.

Zoek & Boek nu
 

Over Succes Holidayparcs

Voor kinderen:
✓ Divers animatieprogramma
✓ Zwemmen
✓ Midgetgolfen
✓ Tennissen
✓ Bowlen
✓ Speeltuintjes

Playcity
 
Bowlingbaan