1. Kindvriendelijke vakantieparken
  2. Kampeerplaatsen, glamping accommodaties en vakantiehuizen
  3. Vakantieparken in Nederland en Duitsland

Vakantiepark voor kinderen

Wij van Succes Holidayparcs denken natuurlijk ook aan je kinderen die mee gaan op vakantie. Daarom bieden wij kindvriendelijke vakantieparken waar je kind een onvergetelijke vakantie zal beleven. Tijdens de schoolvakanties is er een recreatieteam aanwezig op onze vakantieparken dat zorgt voor een divers animatieprogramma*. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals knutselen voor de kleintjes, zwemvierdaagse, dropping en playbackshows. Wat voor weer het ook is, op onze vakantieparken kunnen de kinderen zich uren vermaken in de binnen of buitenspeeltuin.

* Let op: niet bij alle vakantieparken

Ontdek onze kindvriendelijke vakantieparken
 
 

Kindvriendelijke vakantieparken

Voor een heerlijke vakantie met je gezin kun je terecht op onze Nederlandse en Duitse vakantieparken met kindvriendelijke faciliteiten. Ons vakantiepark De Scherpenhof is ideaal voor gezinnen met zowel tieners als kinderen, want ons park biedt een coole hangplek voor de tieners aan en een animatieteam voor de kinderen. Of laat je kinderen de vele sport- en speelvelden ontdekken van Recreatiepark De Tien Heugten waar je geniet van een actieve vakantie. Tijdens een verblijf op vakantiepark Bonte Vlucht kun je met de kinderen leuke uitstapjes maken naar bijvoorbeeld museums of blijf lekker op het park en laat ze spelen in de speeltuinen. Op zoek naar een vakantiepark voor kinderen met een wateractiviteiten? Op Rhederlaagse Meren zijn er vele activiteiten te doen op het water om heerlijk te kunnen afkoelen. Ook ons vakantiepark in Duitsland biedt vele faciliteiten aan waarmee je gezin zich ultiem zal vermaken. Ga lekker zwemmen met je gezin in het subtropisch zwembad of ga een gezellig avondje bowlen. Jij als ouder kan ook ontspannen genieten in de wellness.

Kindvriendelijke faciliteiten

  1. Binnen -en/of buitenzwembad
  2. Binnen- en/of buitenspeeltuinen
  3. Diverse sportvelden
  4. Recreatieplas met zandstrand
  5. Uitgebreid animatieprogramma (in het hoogseizoen)
 

Vakantieparken in Nederland en Duitsland

Alle vakantieparken van Succes Holidayparcs liggen midden in een natuurrijke omgeving, waardoor je heerlijk kan genieten van een schitterend uitzicht tijdens je vakantie. Ontdek Gelderland tijdens je verblijf in Nederland op vakantieparken De Scherpenhof en Rhederlaagse Meren, waar zich op beide parken een jachthaven bevindt. Voor een vakantie in Utrecht kan je terecht op vakantiepark Bonte Vlucht, waar je een rustgevende wandeling over de Utrechtse Heuvelrug kunt maken. Of beleef een onvergetelijke vakantie in Drenthe op recreatiepark De Tien Heugten, waar je lekker kan ontspannen aan het zandstrand bij de recreatieplas. Voor een vakantie in een bungalow in Duitsland, kun je terecht bij ons Duitse vakantiepark Hambachtal wat door bossen omgeven is en aan de oevers van een klein stuwmeertje ligt.

Op de vakantieparken van Succes Holidayparcs is genoeg te beleven voor jong en oud. Ontdek de vakantieparken voor kinderen van Succes Holidayparcs en beleef een heerlijke vakantie met je gezin op een unieke locatie!

Boek jouw kindvriendelijke vakantie