Succes Holidayparcs

Een vakantie voor echte water(sport)liefhebbers

 • Vakantieparken met diverse watersportmogelijkheden
 • Keuze uit 4 vakantieparken
 • Comfortabele accommodaties en kampeerplaatsen
 

Watersportvakantie in Nederland óf Duitsland

Op zoek naar een watersportvakantie in Nederland of Duitsland? Zoek dan niet verder! Watersportliefhebbers kunnen op de vakantieparken van Succes Holidayparcs hun hart ophalen. De vakantieparken hebben namelijk een schitterende ligging aan het water! Op de wateren is het mogelijk om verschillende watersporten te beoefenen, zoals varen, suppen en waterskiën. Geniet van een fantastische watersportvakantie in Nederland óf Duitsland op onze vakantieparken aan het water.

 

Sfeerimpressie van onze vakantieparken met watersport

 

Vakantieparken met watersport

Watersportliefhebbers voelen zich helemaal thuis tijdens hun watersportvakantie op één van onze vakantieparken. Op de aangrenzende wateren kunnen verschillende watersporten worden beoefend, zoals zeilen, surfen, suppen en varen. Of neem een verfrissende duik in één van onze recreatieplassen! De vakantieparken met recreatieplas beschikken ook over een zandstrand, waar je lekker kunt zonnen en waar de kinderen prachtige zandkastelen kunnen bouwen. Voor een vakantiepark met zwembad ben je bij Succes Holidayparcs ook zeker aan het juiste adres. Alle vakantieparken beschikken over een buiten- en/of binnenzwembad. Vakantiepark Hambachtal heeft zelfs een subtropisch zwemparadijs!  Neem naast je zwemkleding ook je hengel mee, want op onze vakantieparken met visvijver kun je prachtige vissen vangen. Kortom, op onze vakantieparken met watersport beleef je gegarandeerd een heleboel waterpret!

 
 

Watersportvakantie op een vakantiepark

Tijdens je watersportvakantie in Nederland of Duitsland verblijf je in een gezellige accommodatie die van alle gemakken is voorzien. Overnacht in een vakantiehuis, bungalow, appartement, chalet of stacaravan. Of verblijf je liever in een stoere safaritent? Dat is ook zeker mogelijk. Het ultieme kampeergevoel beleef je op de watersportcampings van Succes Holidayparcs. Neem je eigen caravan, camper of tent mee en verblijf op onze groene en ruime kampeerplaatsen. De kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra een CAI-aansluiting. Tijdens je watersportvakantie maak je onbeperkt gebruik van de uitstekende faciliteiten van de vakantieparken. Ook in de omgeving is er altijd een heleboel te beleven. De vakantieparken hebben namelijk een unieke ligging aan het water of in het bos. 

 

Faciliteiten op de vakantieparken met watersport

🏄 Diverse watersportmogelijkheden

🏄 Recreatieplas met zandstrand

🏄 Binnen- en/of buitenzwembad

🏄 Jachthaven

 

Ontdek onze vakantieparken met watersport 👇

 
 
 • Jachthaven
 • Recreatieplas met zandstrand
 • Binnen- en buitenzwembad
 
 
 
 • Recreatieplas met zandstrand
 • Buitenzwembad met glijbaan
 • Watersporten
 
 
 
 • Recreatieplas met zandstrand
 • Subtropisch zwemparadijs
 • Diverse watersportmogelijkheden
 
 

Veelgestelde vragen over een watersportvakantie in Nederland óf Duitsland ↙️

 

🇳🇱 Waar in Nederland kan ik naar toe voor een watersportvakantie?

Voor een watersportvakantie in Nederland zit je bij Succes Holidayparcs zeker goed. De Scherpenhof en de De Tien Heugten zijn vakantieparken met een prachtige ligging aan het water. Het beoefenen van watersporten is hier zeker mogelijk.

🇩🇪 Waar kan ik genieten van een watersportvakantie in Duitsland?

Een onvergetelijke watersportvakantie in Duitsland boek je bij Succes Holidayparcs. Hambachtal ligt aan een stuwmeer. Hier kunnen diverse watersporten worden beoefend. Ook beschikt het vakantiepark over een subtropisch zwemparadijs.

🥽 Wat is er te doen op de vakantieparken met watersport?

Alle vakantieparken met watersport hebben een unieke ligging aan het water. Op deze wateren is het dan ook mogelijk om verschillende watersporten te beoefenen. Daarnaast beschikken de vakantieparken ook over een buiten- en/of binnenzwembad. Ook vind je op enkele parken een jachthaven en een zandstrand.