1. Last minute kortingen
  2. Vakantieparken in Nederland en Duitsland
  3. Vakantieplezier voor jong en oud

Profiteer van onze last minutes!

Ben je op zoek naar een last minute vakantie op een vakantiepark? Of heb je onverwacht een paar dagen vrij en dus de tijd om er even tussenuit te gaan? Succes Holidayparcs heeft vakantieparken in Nederland en Duitsland waar je regelmatig kunt profiteren van last minute aanbiedingen. Last minute een vakantiehuisje huren of last minute kamperen, bij Succes Holidayparcs kun je een last minute vakantie beleven zoals jij dat wilt. Op ons vakantiepark in Duitsland, Vakantiepark Hambachtal, kun je een 2-persoons appartement en vakantiehuizen voor 4 of 6 personen huren. Ideaal bij dit vakantiepark is het subtropische zwemparadijs, waar jong en oud zich het gehele jaar door uitstekend vermaken. Maar ook op onze Nederlandse last minute vakantieparken beleef je waterpret. Kies voor een vakantiepark met jachthaven, zwembad of recreatieplas. Beleef een last minute vakantie zoals jij dat wilt!

Last minute korting:

➤ Ontvang 40% last minute korting wanneer je boekt en verblijft voor 31 maart 2020, geldig op alle vakantiehuizen op alle vakantieparken in Nederland en op de standaard vakantiehuizen bij Vakantiepark Hambachtal in Duitsland.

 

Last minute vakantiepark

Een verblijf op een vakantiepark last minute boeken heeft zo zijn voordelen. Je profiteert natuurlijk van een last minute korting en zo van een voordelige vakantie of voordelig weekendje weg. Dankzij het last minute verblijf op een vakantiepark kun je geld overhouden voor leuke uitstapjes in de omgeving of gezellig aanschuiven bij een van onze horecagelegenheden voor een goed verzorgde maaltijd. Een last minute vakantiepark bij Succes Holidayparcs betekent dat je kunt kiezen voor last minute kamperen op een van onze goedkope campings met ruime kampeerplaatsen voorzien van een electra-aansluiting en watertappunt. Last minute een vakantiehuis huren kan natuurlijk ook! Je hebt de keuze uit vakantiehuizen geschikt voor 2 tot 12 personen. Wanneer geniet jij van een last minute vakantie op een van onze vakantieparken?

 
Boek nu met last minute korting
 

Faciliteiten op onze vakantieparken

  • Zwemfaciliteiten (zwembad, recreatieplas, jachthaven)
  • Binnen- en/of buitenspeeltuin
  • Sportvelden
  • Diverse horecagelegenheden
  • Fietsverhuur
  • Animatie en Kidsclub Holly (in vakantieperiodes)
  • Chillzone voor tieners

* Niet alle faciliteiten zijn aanwezig op alle vakantieparken

 

Kampeeractie

Wil je liever niet verblijven in een accommodatie, maar op een kampeerplek? In kun je voordelig kamperen bij Succes Holidayparcs! Met onze kampeeractie kun je vanaf €20 per dag op vier prachtige campings in Nederland kamperen. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en zijn voorzien van stroom, een waterkraan en een waterafvoer. Kies uit een van de volgende vakantieparken: Bonte VluchtRhederlaagse MerenDe Tien Heugten en De Scherpenhof. Wanneer kom jij langs om last minute te kamperen?