1. Voor jong en oud
  2. Professioneel recreatieteam
  3. Chalets

Chalets huren op Succes Holidayparcs

Een chalet huren is mogelijk op 4 van onze parken, namelijk De Tien Heugten, Bonte Vlucht, De Scherpenhof en Rhederlaagse Meren. Deze parken zijn prachtig gelegen in Nederland en beschikken over diverse types van de chalet. Het huren van een chalet biedt u comfort en een ideale uitvalsbasis voor een heerlijk verblijf bij een Succes HolidayParcs. 

De Tien Heugten

Hier is het mogelijk om een vrijstaand chalet te huren geschikt voor 4 en 6 personen. De chalets zijn volledig ingericht en zorgen voor een comfortabele verblijf.

Bonte Vlucht

Ook op dit park zijn chalets te huren die volledig zijn ingericht en geschikt zijn voor 5 personen. Tevens is er tuinmeubilair aanwezig waar u heerlijk buiten kunt zitten. 

De Scherpenhof

De comfortabele chalets zijn geschikt voor 4, 5 of 6 personen en het huren van een chalet is betaalbaar. Elk chalet heeft een eigen tuin met gemeubileerd terras, heerlijk om op warme zomeravonden buiten te zitten. 

Rhederlaagse Meren

Ook op Rhederlaagse Meren kunt u chalets huren voor een verblijf met 4, 5 of 6 personen. De chalets beschikken over een ouderslaapkamer en 1 of 2 slaapkamers. Net als De Scherpenhof heeft dit park ook een eigen tuin met gemeubileerd terras.

Zoek & Boek een chalet!

Aanbod van chalets

Over Succes Holidayparcs

✓ 5 parken (Nederland en Duitsland)
✓ Voor jong en oud

Chalet huren op:
✓ De Tien Heugten
✓ Bonte Vlucht
✓ De Scherpenhof
✓ Rhederlaagse Meren