Succes Holidayparcs
hambachtal
hambachtal
hambachtal
Aquapark Hambachtal
Appartements
Activity Planet

Activity Planet

Vakantiehuis kopen

Welkom in Hambachtal

Ferienpark Hambachtal bevindt zich in het idyllische lage berglandschap van de Hunsrück en heeft met zijn 218 vakantiehuizen en 48 appartementen veel mogelijkheden.
Onder andere zorgen het ca. 4.000 m2 grote zwemparadijs, de diverse sportmogelijkheden en de restaurants voor een onvergetelijk vakantieverblijf!

Alle vakantiehuizen die te koop worden aangeboden, worden vóór ingebruikname volledig gerenoveerd en worden kant-en-klaar (inclusief meubels, keuken & keukengerei) opgeleverd.

Het totaalconcept van het vakantiepark biedt wederzijds voordeel tussen verhuur door gerenommeerde aanbieders en de unieke service voor vakantiegangers.
Er bevinden zich alleen al ca. 40 miljoen potentiële gasten op maximaal 3,5 rijden van het vakantiepark.

 
 
  • Gegarandeerde huur van 4,5% van de netto koopprijs;
  • U bent de eigenaar van de grond en vakantiewoning;
  • Geen administratieve kosten en geen leegstandsrisico, Succes Holidayparcs staat garant voor de huuropbrengst;
  • 2 weken gratis verblijf per jaar* op het vakantiepark Hambachtal (* Service- & Verzorgingskosten zijn niet inbegrepen).
  • U bent als huurder niet verantwoordelijk voor het lopende onderhoud en de vernieuwing(en) van de inventaris van uw vakantiehuis, dat wordt alle door de huurder verzorgd;
  • Geen extra kosten; Succes Holidayparcs neemt, behalve de grondbelasting, alle kosten voor marketing, beheer, huisverzekering en extra kosten op zich;

Een doorverkoop van uw vakantiehuis is altijd mogelijk.

Bent u geïnteresseerd in één van onze vakantiehuizen?

Elke tweede zaterdag van de maand is er een verkoopweekend. Tijdens deze dagen kunt u zich vrijblijvend laten informeren over de aankoop van een vakantiewoning. Bent u niet in de gelegenheid om de open huis dagen op het park van uw keuze te bezoeken of brengt u liever op een andere dag een bezoek aan een van onze parken? Neem dan verblijvend contact op!