Succes Holidayparcs
Wintervakantie Duitsland

Wintervakantie Duitsland

  • Diverse winterse activiteiten
  • Accommodaties voor 2-6 personen
  • Slechts 4 uur rijden vanaf midden Nederland

Wintervakantie in Duitsland

Bent u op zoek naar iets anders dan de traditionele wintersportvakantie? Kom dan naar Vakantiepark Hambachtal voor een wintervakantie in Duitsland. Tijdens een vakantie op ons vakantiepark in de Hunsrück kunt u met maximaal 6 personen verblijven in een appartement of bungalow. U bent vanaf midden Nederland slechts 4 uur onderweg met de auto naar ons vakantiepark. Bovendien geniet u altijd van de laagste prijsgarantie voor een wintervakantie in Duitsland bij Vakantiepark Hambachtal. Bent u dol op wandelen in de winter? Of gaat u liever schaatsen? Dan sluit ons vakantiepark perfect aan op uw wensen. Komt u in de kerstvakantie dan kunt u de vele gezellige kerstmarkten in de omgeving bezoeken en is alles prachtig versierd. Deze, en meer activiteiten, beleeft u vanuit uw comfortabele accommodatie op ons vakantiepark in Zuid-Duitsland. 

Accommodatie voor een wintervakantie in Duitsland

Na een lange dag vol leuke activiteiten in de koude buitenlucht komt u terug in uw behaaglijke en warme accommodatie bij Vakantiepark Hambachtal. U kunt kiezen voor een appartement of bungalow voor een wintervakantie in Duitsland. Beide accommodaties zijn volledig ingericht en voorzien van alles wat u nodig heeft. Het appartement beschikt over een slaapkamer met 2, 3 of 4 bedden. De bungalows beschikken over 2 of 3 aparte slaapkamers. Ideaal voor gezinnen of een wintervakantie in Duitsland met vrienden. In de keuken bereidt u zelf een maaltijd en als u een dag even geen zin heeft om te koken kunt u terecht in onze horeca.

Faciliteiten van Vakantiepark Hambachtal:

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Diverse horecagelegenheden
  • Kidsclub Holly
  • Tennisbaan, midgetgolf en bowling
  • Fietsverhuur

Activiteiten tijdens een wintervakantie in Duitsland

In het heuvelachtige gebied de Hunsrück zijn er talloze wandelpaden te vinden, die ook in de winter begaanbaar zijn. Winterwandelen in de Hunsrück doet u het beste over de verschillende zogenaamde droompaden. Het sprookjesachtige landschap in de winter zal u betoveren, vooral als de natuur bedekt is met een laagje sneeuw. Op ongeveer een half uur rijden ligt de Bostalsee. Wanneer dit meer in de winter dichtgevroren is, is het de ideale locatie om een rondje te gaan schaatsen! Rondom het meer loopt een wandelpad voor prachtige uitzichten op het meer, en die wilt u ook zeker in de winter zien. Ligt er voldoende sneeuw dan is ook mogelijk om een sneeuwschoenwandeling te maken. Een wintervakantie in Duitsland biedt u talloze mogelijkheden en activiteiten.

Ook voor een wintersportvakantie kunt u bij Vakantiepark Hambachtal terecht ⬇️

Veelgestelde vragen over een vakantie in de winter in Duitsland ⤵️

Waar kan ik genieten van een wintervakantie in Duitsland?

Ook voor een wintervakantie in Duitsland bent u bij Vakantiepark Hambachtal aan het juiste adres. Het heuvelachtige landschap wordt in de winter regelmatig bedenkt met een sneeuwlaag. Ideaal voor een wintersportvakantie! Maar ook wanneer u niet van wintersport houdt is er meer dan genoeg te beleven tijdens een wintervakantie in Zuid-Duitsland.

Tips voor activiteiten tijdens een wintervakantie in Duitsland

Tijdens de winter in Duitsland kunt u nog steeds genieten van een vakantie vol avontuur. Maak gebruik van de wellnessfaciliteiten op het park, bezoek een kerstmarkt in de omgeving of wandel door de straten van sfeervolle Duitse dorpen en steden. Wanneer het flink vriest is het leuk om te schaatsen op de Botsalsee! Welke avonturen beleeft u tijdens een wintervakantie in Duitsland?