Last-minute vakantiehuis huren tijdens Oud en Nieuw?

Heeft u ook zin om er tijdens de jaarwisseling heerlijk op uit te trekken en te genieten van een gezellige vakantie? Boek nu uw accommodatie op Vakantiepark Hambachtal en geniet van een heerlijke oud&nieuw buffet inclusief drankjes. U heeft de keuze uit een appartement of een bungalow geschikt voor 2, 4 of 6 personen.

Een verblijf op vakantiepark Hambachtal zorgt voor oneindig vakantieplezier voor zowel kinderen als volwassenen. Faciliteiten zoals het recreatieteam staat klaar om de kinderen een geweldige tijd te bezorgen. Daag uw reisgezelschap uit voor een gezellig potje bowlen, of neem met z'n allen een duik in ons subtropisch zwembadparadijs. Voor ontspanning kunt u terecht in ons saunacomplex met diverse sauna's. Na een vakantie tijdens oud&nieuw op Vakantiepark Hambachtal komt u helemaal ontspannen en uitgerust weer thuis.

De vakantiehuizen zorgen ervoor dat u heerlijk kunt ontspannen en genieten. Wacht niet te lang met reserveren, voordat je het weet is de beschikbaarheid weg. Profiteer van het oud&nieuw buffet inclusief drankjes bij Vakantiepark Hambachtal!