Succes Holidayparcs
 Bonte Vlucht

C-veld - Bonte Vlucht

Bonte Vlucht

Bonte Vlucht

Nederland - Utrecht
In de regio Utrecht vind je vakantiepark Bonte Vlucht. Op dit leuke familiepark is er voor iedereen wat te doen dankzij de leuke activiteiten.
 • Animatie
 • Buitenzwembad
 • Bos
 • Café
 • Restaurant
 • Tennisbaan
Beschikbaarheid en prijs
 

Algemeen

 1. 6 ampère elektra(1320 Watt)
 

Bonte Vlucht

Kamperen midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, wakker worden met het gekwetter van vogels en de geur van dennenbomen, heerlijk toch. Op de kampeerplaatsen en camperplaatsen van vakantiepark Bonte Vlucht wordt dit werkelijkheid. De gezellige kleinschalige kampeervelden zijn opgedeeld in plaatsen van maximaal 80 m2, waar je met je tent, caravan of camper heerlijk staat. Genieten van de natuur staat centraal op vakantiepark Bonte Vlucht.

Rond de kampeervelden staan op diverse plekken sanitair gebouwen met toiletten, douches en wastafels. Elke kampeer- of camperplaats heeft een 6 ampère aansluiting voor je elektrische apparaten. Kamperen op vakantiepark Bonte Vlucht is een echte belevenis voor jong en oud. Op het park worden diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen en ouder en we hebben ook een gezellig restaurant met ruim terras, wanneer je zin hebt in een verkoelend drankje of geen zin hebt om te koken.

Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor een kampeermiddel voor vier personen.

Honden zijn helaas niet toegestaan op de kampeerplaatsen en camperplaatsen.

51 recensies


 1. 8,6

  Mooie omgeving, leuke veldjes

  Mei 2024 - Dennis S.

 2. 7,7

  Een gemoedelijke camping, ideaal met kleine kinderen.

  Mei 2024 - A.J. d.

 3. 7

  Geen recensie achtergelaten

  September 2023 - K. H.

 4. 9,2

  Eigentlich alles.

  Augustus 2023 - Detlev K.

 5. 8

  gekampeerd...mooie velden , schoon sanitair

  September 2023 - Marieke V.

 6. 8,8

  Geen recensie achtergelaten

  September 2023 - Jaap v.

 7. 8,8

  Prachtige ligging. Sanitair goed onderhouden. Zeer vriendelijk en enthousiast personeel van het restaurant.

  Augustus 2023 - Carl W.

 8. 9,4

  Veld C was gezellig ondanks het feit dat het weer niet altijd mee zat. Sanitair was erg schoon, muziek op de wc/in de douche is erg prettig. Blij met de animatie, zoon van 12 deed graag mee met het avondprogramma. Ons zien jullie zeker nog een keer terug..

  Augustus 2023 - Sanne W.

 9. 7

  Vriendelijke personeel Goed restaurant en cafetaria

  Augustus 2023 - Karin M.

 10. 8,8

  Mooi Park in een zeer mooie en bosrijke omgeving

  Augustus 2023 - G. S.

 11. 10

  Beautiful setting with very friendly staff, lovely town just outside camp for convienience, plenty for kids to do with walks in the Forrest aswell, loved our stay Showers & toilet facility were excellent

  Augustus 2023 - Adam B.

 12. 9

  Fijn dat de animatie nu ook binnen is.. was wat fijner en overzichtelijker dan vorig jaar in de tent. De muziek op de wc’s vind ik zo top bij jullie. (Mag ook wel bij de afwas) ook hoe netjes en schoon die zijn. Mijn kinderen (en daardoor ik) hebben genoten van 3 weken bij jullie. Helaas was het weer minder maar ze vonden de spelletjes met het animatie team erg leuk. En de nieuwe kabelbaan ook.

  Juli 2023 - Marlot W.

 13. 8

  Het openluchtzwembad.

  Juli 2023 - Frank C.

 14. 8,4

  Een zwembad vinden wij altijd heel fijn. Ook de locatie midden tussen de bossen is geweldig. Heel prettig dat sanitair zonder munten is en dat het gebouw goed werd schoongehouden. Water en stroom zijn prima bereikbaar. Restaurant had lekkere pannenkoeken en heerlijke zelfgemaakte advocaat.

  Juli 2023 - Y. v.

 15. 8,9

  We loved the beautiful location The facilities were immaculate The food was nice and the bar staff were great and very entertaining!! We had a great night playing prize bingo and the kids enjoyed the kids club and park. The kids had really been thought about.

  Juli 2023 - Shona T.