Succes Holidayparcs
landgoed de huynen

Ontdek Landgoed De Huynen

  • Natuurrijk vakantiepark
  • Prachtige en ruime vakantiewoningen
  • In het hart van Drenthe
 

Rust en ruimte op Landgoed De Huynen

Het prachtige en natuurrijke vakantiepark De Huynen is volop in ontwikkeling! Momenteel zijn we bezig met de bouw van een nieuw complex met alle denkbare faciliteiten. Ons rustgevende park ligt in het karakteristieke dorp Schoonloo, in hartje Drenthe. Hier verblijf je in een ruime en comfortabele vakantiewoning op een ruime kavel. Overal om je heen zijn uitgestrekte weilanden en mooie waterpartijen. Ons landgoed ligt midden in de ongerepte natuur, omgeven door typisch Drentse dorpjes en boerderijen. Hier kun je heerlijk wandelen of de omgeving verkennen op de fiets. Kom helemaal tot rust op een van de meest geliefde plekken van Nederland. Luxe, ruimte en rust is waar Landgoed De Huynen voor staat!

 
 

Koop jouw ideale vakantiehuis


Op Landgoed De Huynen bieden wij nieuwe prachtige recreatiewoningen. Onze comfortabele vakantiehuizen liggen op ruime kavels en zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Al onze woningen beschikken over een vaatwasser en een terras met tuinmeubilair.


Bekijk onze verkoopsite
 

De natuurrijke omgeving van Landgoed De Huynen

De omgeving van ons vakantiepark staat garant voor rust en ontspanning. In de Drentse natuur kun je mooie wandelingen en fietstochten maken door de vele bossen en uitgestrekte weilanden. Ontdek de gemoedelijke sfeer van de idyllische dorpjes en de typisch Drentse boerderijen. Landgoed De Huynen ligt vlak bij Nationaal Park Dwingelderveld, in dit natuurgebied vind je prachtige heides en vennen en bijzondere diersoorten zoals adders, ringslangen en zeldzame vlinders. Andere leuke uitstapjes in de buurt zijn Schaapskooi Borger en het leerzame Hunebedcentrum. Ook kun je Schotse Hooglanders spotten in de bosrijke omgeving. Wat ga jij doen tijdens je verblijf bij Landgoed De Huynen?

Onze vakantiewoningen:

  • Comfortabele vakantiewoningen
  • Op een ruime kavel
  • Ligging aan het water
  • Huisdiervriendelijk of huisdiervrij
 
 

Bekijk welk vakantiehuis bij jou past:

Hier zijn wij te vinden: