Beoordelingen De Scherpenhof

Lees de ervaringen van gasten over hun verblijf op ons vakantiepark

 
364 beoordelingen
  1. 8,8

    Mooie omgeving, leuke vakantiepark, zeer kinderenvriendelijk en goede service en vriendelijke personeel. Onze vakantie was eerst bij vakantiepart Hambachtal in Duitsland geboekt. Door de wateroverlast wilden wij daar niet meer gaan. Wij hadden op het zelfde geplande dag van het vertrek een alternatief vakantie in Nederland aangebonden. Wij waren echt blij mee.

    Juli 2021 - Bayda v. verbleef in Bungalow 6 persoons - De Scherpenhof

  2. 8,8

    Leuke aankomst, alles dicht voorzien zoals toiletten en douches.. binnen en buitenzwembad.. gelegenheid tot iets te drinken of te eten.. speeltuin binnen en buiten is top!

    Juli 2021 - Soraya D. verbleef in Kampeerplaats Camping 2

  3. 8,9

    De camping ligt echt in een prachtige omgeving waar je heerlijk kunt fietsen! Het animatie team had erg veel leuke en gevarieerde activiteiten.

    Juli 2021 - Pieter V. verbleef in Kampeerplaats Camping 2

  4. 8,4

    Geen recensie achtergelaten

    Juli 2021 - Sylvana L. verbleef in Kampeerplaats Camping 2

  5. 9,8

    mooie omgeving en fijn om op t viseiland te staan ,problemen worden gelijk opgelost ,ga zo door

    Juli 2021 - L. S. verbleef in Kampeerplaats Viseiland

  6. 10

    Geen recensie achtergelaten

    Juli 2021 - Samantha H. verbleef in Kampeerplaats IJsselweide

  7. 8,1

    Veel te doen voor kinderen, mooie ligging en super aardig en vriendelijk personeel bij snackbar, bowlen, winkeltje en bar.

    Juli 2021 - Hetty v. verbleef in Stacaravan 4 persoons - De Scherpenhof

  8. 7,1

    Er is genoeg te doen voor de kinderen, jammer dat we vanwege het hoge water niet in het recreactie meer konden zwemmen. Maar hier kan niemand iets aan doen.

    Juli 2021 - Jose v. verbleef in Safaritent 6 persoons

  9. 7,8

    Genoeg te doen voor de kinderen. Zaten dicht bij de faciliteiten dus dat was zeer fijn. Daarnaast prima geholpen door het personeel.

    Juli 2021 - Dane V. verbleef in Stacaravan 4 persoons - De Scherpenhof

  10. 8,3

    Huis 24 zat te veel schimmel in 1 slaapkamer, recepioniste lostte dit geweldig op, we kregen een optie om een aantel huisjes te bekijken, de keuze viel op nr.31, en zo kon onze vakantieweek in scherpenhof doorgaan, het verblijf beviel het gezin reuzegoed, we hebben het reuze naar onze zin. De kinderen hebben het leuk en zijn tevreden ze willen volgende jaar graag weerkomen.

    Juli 2021 - N B. verbleef in Bungalow comfort 6 persoons - De Scherpenhof