Succes Holidayparcs
  Kidsclub Holly
  Kidsclub Holly

Kidsclub Holly

Doe mee met de allerleukste activiteiten voor jong en oud!

Recreatiepark De Scherpenhof is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen in alle leeftijden. Tijdens de schoolvakanties is er een recreatieprogramma voor jong en oud. Iedere vakantie worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Bij Kidsclub Holly kun je in de ochtend knutselen, in de middag spelletjes of speurtochten doen. Ook bieden wij allerlei activiteiten in de avond voor het hele gezin. Voor de kinderen t/m 12 jaar begint het avond activiteit met een rit over het park met de trein.

Voor de jeugd vanaf 10 jaar is er wekelijks een klein programma. Naast chillen in de Chillzone kan de jeugd zich vermaken met sport en spel activiteiten georganiseerd door het recreatieteam. In de Chillzone heeft de jeugd de beschikking over een eigen WiFi punt, een PlayStation, een poolbiljart, een TV en diverse andere spellen.

 

Welkom op mijn pagina!

Hoi allemaal, welkom op mijn pagina. Op deze pagina kunnen jullie zien wat er op De Scherpenhof te doen is in jouw vakantie! Elke vakantie organiseren wij leuke activiteiten zoals knutselen, workshops, sport&spel.

 

holly kindvriendelijk karakter animatie succes holidayparcs
 

Verhaal over mijn bestaan

Hallo jongens en meisjes, mijn naam is Holly. Misschien kennen jullie mij al of hebben jullie mij al een keer gezien op vakantie.

Al heel lang woon ik op Succes Holidayparcs De Scherpenhof. Ik slaap, eet en speel hier met al mijn vriendjes en vriendinnetjes. Toen ik nog een kleine Holly was woonde ik bij mijn papa en mama en zusjes en broertjes in Supholia. Dit is hier ergens heel ver vandaan. De leukste dingen om te doen vind ik dansen tijdens de mini disco, knutselen, sporten en nog heel veel andere dingen.

Nou lieve vriendjes en vriendinnetjes, ik hoop dat ik jullie snel zie en dat ik dan met jullie veel leuke avonturen mag gaan beleven.

 

In deze vakantieperioden is het recreatieteam aanwezig in 2024:

- Pasen 29 maart t/m 1 april

- Meivakantie 28 april t/m 5 mei

- Hemelvaart 9 mei t/m 12 mei

- Pinksteren 18 mei t/m 20 mei

- Zomervakantie 13 juli t/m 23 augustus

 

Knutselen

 

Kleuren

 

Spelletjes

 

Animatieprogramma

Pinksteren

Ma 20 mei 2024

Ochtendgymnastiek met Holly
10:00 - 10:15
Kidsclub Holly
Dans samen met Holly tijdens de ochtendgymnastiek.
KIDSCLUB: Pinkster Pauw
10:15 - 11:15
Dit pinksterweekend maken we een pauw op een heel bijzondere manier. Met je handen zorg je ervoor dat deze pauw er prachtig kleurrijk uitziet! Trek wel kleren aan die vies mogen worden, want we gaan werken met verf.
Pinkster-Picknick-Party!
12:00 - 13:30
Neem je eigen lekkers mee, dan zorgen wij voor limonade en natuurlijk te gekke spelletjes.
Viervoetbal
14:00 - 15:00
Doe jij mee met deze te gekke variant van voetbal? We spelen niet met 2 maar met 4 doelen en dus ook met 4 teams tegelijk!
 

Het animatieprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen