Beoordelingen De Tien Heugten

Lees de ervaringen van gasten over hun verblijf op ons vakantiepark

 
371 beoordelingen
  1. 8,8

    Klacht werd zeer snel.opgelost. 2e huisje wat we kregen was top! Park in aanbouw maar dat gaf niet, we zijn op de dag toch weg.

    Januari 2023 - Vivian d. verbleef in Chalet comfort 4 persoons - De Tien Heugten op De Tien Heugten

  2. 8,7

    Geen recensie achtergelaten

    Januari 2023 - Miriam K. verbleef in Bungalow comfort 6 persoons - De Tien Heugten op De Tien Heugten

  3. 7,8

    Met name de locatie is top! Samen met onze hond verbleven we in een chalet op de Huynen. Binnen een straal van zo'n 15 km is alles te vinden qua winkelbestand en andere benodigdheden. Voor onze hond waren de vele verschillende losloopgebieden in de buurt heel erg fijn, want wat wil je als hond van 9 maanden nu nog meer dan 2x per dag in het bos kunnen racen?! Hij (en wij ook) heeft enorm genoten. Ook het feit dat het park vuurwerkvrij is gaf veel rust. Natuurlijk is er in de verte wel vuurwerk (en carbid?) te horen, maar dat was goed te verbloemen door de televisie iets harder te zetten.

    Januari 2023 - Jeannette N. verbleef in Chalet comfort 4 persoons - De Tien Heugten op De Tien Heugten

  4. 8

    Heerlijk licht huisje

    December 2022 - Bert H. verbleef in Type D Comfort 4 persoons op De Tien Heugten

  5. 9,3

    Heerlijk huisje, comfortabel, vaatwasmachine, en een ontvangstpakket met vuilniszakken/jes, toiletpapier en andere zaken die je wel eens vergeet.

    November 2022 - Paul S. verbleef in Chalet comfort 4 persoons - De Tien Heugten op De Tien Heugten

  6. 7,3

    Fijn huisje - met alles erop en eraan - aan het Pieterpad

    November 2022 - Esther v. verbleef in Bungalow comfort 6 persoons - De Tien Heugten op De Tien Heugten

  7. 10

    Super vriendelijke mensen! Erg leuk knus huis en heel mooie omgeving! Wij hebben genoten

    November 2022 - Jantine K. verbleef in Bungalow comfort 8 persoons - De Tien Heugten op De Tien Heugten

  8. 9

    Geen recensie achtergelaten

    November 2022 - Alie H. verbleef in Chalet comfort 4 persoons - De Tien Heugten op De Tien Heugten

  9. 7,5

    Prima huis

    Oktober 2022 - Henk t. verbleef in Bungalow comfort 6 persoons - De Tien Heugten op De Tien Heugten

  10. 7,3

    Geen recensie achtergelaten

    Oktober 2022 - J K. verbleef in Kampeerplaats Comfort op De Tien Heugten