1. Ruime kampeerplaatsen
  2. Voorzien van 6 of 10 ampère stroom
  3. Uitstekende parkfaciliteiten

Kamperen op Recreatiepark De Tien Heugten

Het park heeft prachtige kampeerplaatsen voor de vakantiegangers die een paar dagen of weken op onze camping willen verblijven. De plaatsen zijn voorzien van 6 of 10 ampère stroom. U kunt ook kiezen voor een aansluiting op het water of televisie. In de gemeenschappelijke gebouwen zijn de toiletten, douches en (af)wasmogelijkheden te vinden. Deze zijn deels aangepast voor mindervaliden. 

Kampeerplaatsen(2)

Vanaf
€ 69
€ 64

Kampeerplaats Standaard

Drenthe, Schoonloo
8
Vanaf
€ 77
€ 71

Kampeerplaats Comfort

Drenthe, Schoonloo
10

Ruime kampeerplaatsen bij De Tien Heugten

Er zijn ook seizoensplaatsen voor diegenen die graag, het hele jaar door, af en toe naar hun caravan of tent willen gaan om te genieten. Zet aan het begin van het jaar je tent of caravan op en je kan hem tot het einde van het seizoen laten staan. Zo kan je er altijd spontaan een weekendje tussenuit. Natuurlijk kan je met deze plaatsen ook gebruik maken van alle genoemde faciliteiten. 

Voor de kinderen zijn er speeltuinen op alle campingvelden, compleet met zandbak en klimtoestellen. Wil je op vakantie met je hond? Dat kan, je mag er maximaal 2 meenemen. Voor hen zijn er speciale uitlaatvelden, neem je wel een schepje en zakje mee?

Je kan de auto bij de campingplaats parkeren, voor de chalets is er een algemene parkeerplaats niet ver van de woningen. Om met de auto het park op te kunnen ontvang je van ons een slagboompasje. Houd er rekening mee dat de slagboom tussen 23.00 en 7.00 gesloten is. Bij de ingang van het park is een grote parkeerplaats voor een 2e auto of als je bezoek krijgt.

Boek een kampeerplaats