Succes Holidayparcs
Gezinsvakantie in Duitsland

Gezinsvakantie in Duitsland

  • Faciliteiten voor jong en oud
  • Accommodaties voor max. 6 personen
  • Natuurrijke omgeving

Gezinsvakantie in Duitsland

Op zoek naar een geschikte plek voor een familievakantie in Duitsland? Zoek dan niet verder! Op ons vakantiepark in Duitsland beleeft jong en oud een fantastische vakantie. Hambachtal beschikt over vele faciliteiten voor alle leeftijden, sfeervolle vakantiehuizen voor het hele gezin en het vakantiepark is gelegen in een natuurrijke omgeving. Een onvergetelijke gezinsvakantie in Duitsland beleeft u op Hambachtal! Wanneer komt u langs voor een familievakantie in Duitsland? 😍

Zoek en boek uw familievakantie in Duitsland 👇

Wat te doen tijdens een gezinsvakantie in Duitsland

Tijdens een familievakantie in Duitsland zal niemand van het gezin zich vervelen! Hambachtal beschikt over een heleboel uitstekende faciliteiten voor zowel jong als oud. Op het vakantiepark vindt u een restaurant, tennisbaan, bowlingbaan en midgetgolfbaan! Ook vindt u op het vakantiepark een subtropisch zwemparadijs met spectaculaire glijbanen, en jetstreams! De kleintjes kunnen veilig spetteren in het aparte kinderbad. Verken gedurende uw gezinsvakantie in Zuid-Duitsland de veelzijdige omgeving van Hambachtal. Het vakantiepark is gelegen in de Hunsrück, een middelgebergte in Rijnland-Palts. Maak prachtige wandel- en fietstochten, bezoek steden in de omgeving of maak leuke uitjes tijdens uw familievakantie in Duitsland.

Faciliteiten

👪 Subtropisch zwemparadijs

👪 Midgetgolfbaan, bowlingbaan en tennisbaan

👪 Kidsclub Holly

👪 Restaurant

Sfeerimpressie van een familievakantie in Duitsland

Accommodaties voor een gezinsvakantie in Duitsland

Geniet van een gezinsvakantie in Duitsland boordevol rust, ruimte en privacy in één van onze accommodaties. Het vakantiepark beschikt over sfeervolle en ruime accommodaties, die plaats bieden aan maximaal 6 personen. U kunt kiezen uit een appartement of een vakantiehuis. De appartementen zijn geschikt voor 4 personen, zijn van alle gemakken voorzien en zijn modern ingericht. Of verblijft u tijdens uw familievakantie in Duitsland liever in een vakantiehuis? Ook dat is mogelijk! De vakantiehuizen bieden plaats aan maximaal 6 personen, beschikken over 2 of 3 slaapkamers en zijn ruim ingericht; ideaal voor een gezinsvakantie in Duitsland. De vakantiehuizen en appartementen liggen op loopafstand van de vele faciliteiten van het vakantiepark. 

8,4

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,4.