1. Vakantiepark in Duitsland
  2. Met subtropisch zwemparadijs
  3. 400 km van Utrecht

Vakantiepark in Duitsland

Wanneer u op zoek bent naar een leuke vakantie in Duitsland, dan heeft u de keuze uit een groot aanbod van verschillende accommodaties. Wanneer u comfortabel wilt genieten, en uw eigen tempo wilt bepalen tijdens uw vakantie, dan is een verblijf op ons vakantiepark in Duitsland zeker aan te raden.

Vakantiepark net over de grens in Duitsland

Vakantiepark Hambachtal is een vakantiepark welke net over de grens in Duitsland ligt. Ideaal als je op zoek bent naar een vakantie niet ver van huis. Vanaf midden Nederland is het namelijk maar 4 uur rijden naar ons kindvriendelijk vakantiepark. Niet alleen u als ouder, maar ook uw kinderen zullen zich eindeloos vermaken met de faciliteiten op het park. Ons vakantiepark in Duitsland met animatie biedt namelijk een subtropisch zwembad voor de waterratten. Zowel jong als oud beleven hier veel waterpret. Ook de bowlingbanen, tennisbaan en wellnessfaciliteiten zorgen ervoor dat u zich geen moment verveelt.

 
Boek dit vakantiepark in Duitsland
 
 

Vakantiepark Hunsrück Duitsland

Wanneer u tijdens uw vakantie Duitsland op Vakantiepark Hambachtal komt verblijven, dan geniet u zeker van een heerlijk verblijf. Op ons vakantiepark in Hunsrück kunt u kiezen uit verblijven in een bungalow Duitsland of een vakantie appartement, die in verschillende formaten aanwezig zijn.

Al deze voorzieningen zorgen ervoor dat u tijdens uw vakantie Hunsrück op ons vakantiepark Duitsland kunt genieten van een fantastische vakantie!

Boek dit bungalowpark in Duitsland