Succes Holidayparcs
Mountainbike vakantie Duitsland

Mountainbike vakantie Duitsland

  • Mountainbiken in Zuid-Duitsland
  • Uitdagende routes
  • Heuvelachtig gebied

Mountainbike vakantie in Duitsland

Bent u dol op mountainbiken? Overweeg dan eens een mountainbike vakantie in Duitsland. Als u bij Vakantiepark Hambachtal verblijft kunt u in de omgeving veel verschillende routes volgen. Op ons bungalowpark in Duitsland verblijft u met 2 tot 6 personen in een appartement of bungalow. U kunt uw eigen mountainbike meenemen maar u heeft ook de mogelijkheid een mountainbike te huren op ons vakantiepark. De Hunsrück is een veelzijdige en heuvelachtige regio die voldoende uitdaging biedt voor mountainbikers van verschillende niveaus. Na een lange dag fietsen kunt u op ons park even ontspannen in de warme baden van het subtropische zwembad. En na een fijne nachtrust op de boxspringbedden in uw accommodatie kunt u de volgende dag weer nieuwe mountainbike routes in Duitsland verkennen!

Mountainbike routes in Duitsland

Tijdens een vakantie in Rijnland-Palts verblijft u vlak bij het Nationale Park Hunsrück-Hochwald. In dit gevarieerde gebied fietst u door dalen en over bergkammen, langs meren, door bossen en kleine dorpjes. De ideale locatie voor een mountainbike vakantie in Duitsland als u het ons vraagt. Op korte afstand van ons vakantiepark ligt de Erbeskopf, de hoogste berg van Rijnland-Palts en een prachtig gebied om te mountainbiken. Op en rondom deze berg zijn een drietal routes uitgezet. In het Hochwald gebied kunt u ook terecht voor mooie ritten. Variërend van 22 tot 55 kilometer vindt u hier negen verschillende mountainbike routes. Zo is er voor iedere mountainbiker een geschikte afstand en route te vinden in de Hunsrück. Mountainbiken in Duitsland, voor welke route(s) gaat u?

Ligging van Vakantiepark Hambachtal

Mountainbiken in Duitsland, dat is genieten!

Voor de mountainbiker die zijn blik wil verruimen zijn er nog veel meer gebieden te vinden, veelal op ongeveer een uur rijden vanaf ons vakantiepark. Zo kunt u mountainbiken in Duitsland bij het VulkanBike Trailpark in de Eifel. U vindt hier verschillende routes van licht tot zwaar en er is ook een speciaal trailtechniek parcours. Bij het mountainbikepark Paltserwoud kunt u het hele jaar door mountainbiken en de routes zijn ook geschikt voor elektrische mountainbikes. Voor een mountainbike vakantie in Duitsland met veel en bovendien verschillende mogelijkheden zit u bij Vakantiepark Hambachtal op de juiste plek. Vanaf ons vakantiepark kunt u alle kanten op en kunt u gerust een weekend of week lang mountainbiken in Duitsland, en dat op slechts 4 uur rijden vanaf midden Nederland!

Bekijk ook eens de mogelijkheden voor een wandelvakantie ⬇️