Succes Holidayparcs
Natuurvakantie Duitsland

Natuurvakantie in Duitsland

  • Ruime accommodaties
  • Bosrijke omgeving van de Hunsrück
  • Vlak bij de Moezel

Natuurvakantie in Duitsland

Bent u dol op een vakantie in de natuur? Ga dan eens op natuurvakantie in Duitsland! Op nog geen 4 uur rijden van Utrecht vindt u Vakantiepark Hambachtal. Dit vakantiepark ligt middenin de heuvelachtige streek de Hunsrück en op 40 minuten afstand van de Moezel, waar u prachtige wandel- en fietstochten langs de rivier kunt maken. Vakantiepark Hambachtal leent zich dan ook perfect voor een natuurvakantie in Duitsland! Tijd om de adembenemende omgeving rondom Hambachtal zelf te bewonderen.

 

Uw vakantiehuis tijdens een natuurvakantie in Duitsland

Tijdens uw natuurvakantie is natuurlijk niet alleen de omgeving van uw bestemming belangrijk, maar de accommodatie ook. Na een lange dag wandelen, fietsen of rijden door het mooie bosrijke gebied kunt u bij Vakantiepark Hambachtal heerlijk ontspannen in uw volledig ingerichte vakantiehuis. Uw vakantiehuis heeft altijd een parkeerplaats in de buurt, wat handig is als u er tijdens uw natuurvakantie graag met de auto op uit trekt! Ook beschikken alle vakantiehuizen over een eigen tuin met meubilair, een volledig ingerichte keuken en gratis wifi.

Voordelen van Vakantiepark Hambachtal:

✔ Op 15 minuten rijden van Nationaal Park Hunsrück-Hochwald

✔ Geschikt voor 2 tot 6 personen

✔ Diverse mooie oude steden in de buurt

✔ Compleet ingerichte vakantiehuizen mét tuin

✔ Parkeergelegenheid bij uw vakantiehuis

De vakantiehuizen zijn perfect voor een vakantie in de natuur en zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Bent u toe aan een ontspannen vakantie in de natuur met uw partner of het hele gezin? Bekijk dan ons aanbod vakantiehuizen.

Vakantie in de natuur

Vakantiepark Hambachtal is de ideale uitvalsbasis voor een natuurvakantie in Duitsland. Op nog geen kwartier rijden van het vakantiepark vindt u het Nationaal Park Hunsrück-Hochwald. Hunsrück-Hochwald is een middelgebergte met uitgestrekte bossen en herbergt een grote biodiversiteit. In dit nationale park leven bijvoorbeeld de meeste wilde katten van heel Europa en ook is dit het leefgebied van de zwarte ooievaar. De hoogste top in het nationale park is de 'Erbeskopf', dit is ook direct de hoogste bergtop van heel Rijnland-Palts! Hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de omgeving. De afwisseling tussen bos, bergen én water maakt de Hunsrück tot een geliefde bestemming voor een vakantie in de natuur. Houdt u naast natuur ook van cultuur? Dan kunt u uw geluk al helemaal niet op in het nationale park! Zo zijn er diverse kastelen, burchten en ruïnes te vinden in Hunsrück-Hochwald. Ook liggen er in de omgeving van Hambachtal diverse mooie oude steden, waaronder Trier, de oudste stad van Duitsland.