Succes Holidayparcs
Restaurant

Restaurant

Culinair genieten

Restaurant Het Grote Zand is een stijlvol restaurant met een apart bruincafé gedeelte met bar. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, een dagdiner maar ook kunt u hier culinair genieten van de a la Carte kaart onder het genot van een heerlijk glaasje wijn.

Maar ook grillen in uw bungalow behoord tot de mogelijkheden.

Vanaf 12.00 uur kunt u ook gebruik maken van de kleine kaart, welke voldoende keuze biedt voor een goede lunch.

Buffetten stellen wij graag op aanvraag voor u samen, vraagt u hier naar de uitgebreide mogelijkheden.

Feesten

Een bedrijfsfeest, familiefeest of jubileum? Wij zorgen voor de juiste invulling van uw programma. Deel uw ideeën met ons en de rest kunt u aan ons overlaten. Muziek, overnachting, catering wij staan voor u klaar en maken er een fantastisch feest van. Ieder bruidspaar dat hun feest bij ons komt vieren ontvangt een gratis overnachting in een luxe bungalow.

Overnachten

Uiteraard kunt u ook uw gasten bij ons laten overnachten, de volgende mogelijkheden zijn optioneel:

  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Handdoeken voor iedere gast
  • Ontbijt in de bungalow (afhalen)

Kortom, volop mogelijkheden, het kan allemaal!

Vergaderingen

Het Landgoed beschikt over een tweetal zalen die samen max. 80 personen kunnen onder brengen. Een flip-over en beamer behoren tot de standaard faciliteiten, ook is het mogelijk om in subgroepen opdrachten uit te werken in de bungalows op het park. Tevens is er een kleine vergaderzaal aanwezig voor max. 8 personen.

Bij ons heeft u de keuze uit diverse broodjes of kiest u misschien liever voor een uitgebreide culinaire verwennerij. Mocht het laat worden dan kunt u natuurlijk altijd blijven overnachten in een van onze luxe bungalows. Wij regelen graag een passend programma voor u!

 

 

Bekijk hieronder alle faciliteiten

Bekijk vergelijkbare faciliteiten