Succes Holidayparcs
Gezinsvakantie bij Vakantiepark Hambachtal

5x activiteiten voor kinderen en tieners bij Vakantiepark Hambachtal

Gezinsvakantie bij Vakantiepark Hambachtal

Een gezinsvakantie in Duitsland is altijd een goed idee! U bent binnen no time over de grens en viert toch vakantie in een compleet andere omgeving. Dwaal door de bossen en overnacht tussen de groene heuvels van de Hunsrück: welkom bij Vakantiepark Hambachtal. Ons vakantiepark in Duitsland ligt op slechts vier uur autoafstand van Utrecht en biedt plezier voor het hele gezin. U overnacht hier in een bungalow voor vier tot zes personen en geniet van de laagste prijsgarantie. Al nieuwsgierig geworden naar dit vakantiepark? Lees dan zeker even mee.

Gezinsvakantie Duitsland

Activiteit 1 - Neem een duik in het subtropisch zwemparadijs

Uw vakantie met kinderen in Duitsland begint met een duik in het zwemparadijs van Vakantiepark Hambachtal. Wanneer de kids het binnenzwembad met glijbaan, tropische beplanting en jetstreams zien, weten ze niet hoe snel ze hun badkleding aan moeten trekken! De allerkleinsten kunnen spetteren en spatteren in het aparte kinderbad en als ouder ontspant u in de wellness van het vakantiepark met subtropisch zwembad. Bij de zwembadbar geniet u na met een hapje en een drankje. Klinkt goed, toch? 

Vakantiepark met subtropisch zwembad

Activiteit 2 - Voor de kleintjes: Kinderclub Holly

Voor veel kinderen is een vakantie niet compleet zonder animatie. Om die reden is mascotte Holly tijdens iedere schoolvakantie het gezicht van Vakantiepark Hambachtal. Holly gaat graag op pad met de kids om samen de mooiste knutselwerkjes in elkaar te toveren of tijdens de minidisco lekker te dansen. Één ding is zeker: Holly groeit tijdens uw vakantie zeker weten uit tot de grootste vakantievriend van de kleintjes! 

Activiteit 3 - Gamehal voor tieners

Heeft u geen jonge kinderen, maar pubers in de leeftijd van 13 tot en met 17 jaar? Of misschien zelfs beide? Wij weten dat het een hele uitdaging kan zijn om een vakantiepark in Duitsland voor oudere jeugd te vinden. Tieners zijn toch net naar andere activiteiten op zoek en vinden het belangrijk om in contact te komen met leeftijdsgenoten. Bij Vakantiepark Hambachtal zit u in dat geval goed. Tieners leven zich hier uit op de tennisbaan of op een mountainbike. Crossend door de heuvels raken ze hun energie kwijt. Toch liever gamen? Ook dat kan. Uw tieners zullen zich hier zeker weten vermaken.

Activiteit 4 - Ga voor een potje midgetgolf

Middagen zwemmen en van de glijbaan roetsjen en vertier zoeken met leeftijdsgenoten. Heerlijk voor de kids, maar u wilt natuurlijk ook tijd doorbrengen met het gezin. Gelukkig hoeft u ook daarvoor ons kindvriendelijke vakantiepark in Duitsland niet te verlaten. Wat dacht u van een potje midgetgolf? De rode banen liggen in de bossen wat dit uitje extra bijzonder maakt. Wie gaat er winnen? 

Midgetgolf

Activiteit 5 - Een avondje bowlen

Midgetgolf af kunnen strepen van uw vakantieplanning? Ga de volgende dag de strijd met elkaar aan tijdens een potje bowlen. Op Vakantiepark Hambachtal vindt u maar liefst zes bowlingbanen met een automatische puntentelling. Wie van het gezin gooit de meeste strikes? De bowlingbanen zijn sfeervol verlicht en tussendoor haalt u een drankje bij de bar. Dat zorgt ervoor dat dit wat ons betreft de perfecte gezinsactiviteit is voor in de avond. 

Bent u ook enthousiast over alle activiteiten op dit vakantiepark in Duitsland voor kinderen? Boek dan uw vakantie en probeer alle activiteiten binnenkort zelf uit. 

Gezinsvakantie