Succes Holidayparcs
De vier seizoenen  bij Vakantiepark Hambachtal in Duitsland

De vier seizoenen bij Vakantiepark Hambachtal in Duitsland

Vier seizoenen lang vakantie vieren

Bent u op zoek naar een vakantiebestemming waar u het gehele jaar door goed zit? Op zonnige dagen ontdekt u de groene omgeving of gaat u op avontuur op het stuwmeer, terwijl u in de winter juist kiest voor skiën of struinen over de kerstmarkt. Bij Vakantiepark Hambachtal kan het allemaal. Ook op het vakantiepark zelf zijn er genoeg faciliteiten te vinden om u te vermaken. Zeker tijdens de schoolvakanties, want dan staat er een animatieteam klaar voor de kinderen. Samen met uw gezin overnacht u in een bungalow voor vier tot zes personen of in een 4-persoons appartement. Er liever even samen tussenuit? Op Vakantiepark Hambachtal kunt u ook een 2-persoons appartement boeken. Maar eerst vertellen we u meer over de vier seizoenen bij Vakantiepark Hambachtal. Leest u mee? 

Accommodaties Vakantiepark Hambachtal

Lente

De voorjaarsvakantie is het perfecte moment om er even tussenuit te gaan. Na een lange winter laat het zonnetje zichzelf weer zien en is het tijd om naar buiten te gaan! Deze tijd van het jaar is ideaal om steden in de omgeving van Vakantiepark Hambachtal te ontdekken. Onze nummer een? Dat is een bezoek aan de stad Trier. Na slechts 38 kilometer zet u voet in de oudste stad van Duitsland. Cultuursnuivers zitten hier helemaal op hun plek. Tijdens een dagtocht door de stad laat u zich verrassen door tal van bezienswaardigheden uit de tijd van de Romeinen. Sla vooral het amfitheater en de basiliek niet over. Tip: deze wandelroute van 5,4 kilometer leidt u langs alle belangrijke bezienswaardigheden. 

Trier

Zomer

De zomervakantie doorbrengen in het hart van de Hunsrück? Bij Vakantiepark Hambachtal heeft u zelfs in het hoogseizoen de laagste prijsgarantie. Tijdens dit seizoen geniet u optimaal van de faciliteiten op het park. Bestel een verkoelend drankje aan de bar en neem plaats op het terras of neem een duik in het subtropisch zwemparadijs. De kleinsten vermaken zich met het animatieteam. Kortom, hier beleeft u een familievakantie voor jong en oud! Heeft u zin in een leuk uitje met het gezin of uw partner? Huur dan een fiets en verken de glooiende groene heuvels in de omgeving. 

Zomervakantie Vakantiepark Hambachtal

Herfst

Staat een bezoek aan Duitsland tijdens het jaarlijkse Oktoberfest nog altijd op uw wensenlijstje? Dan bent u tijdens de herfstvakantie aan het juiste adres op Vakantiepark Hambachtal. Dit grote bierfeest kent zijn oorsprong in de stad München, waar het feest dan ook nog elk jaar wordt gehouden. Maar inmiddels kunt u op heel veel plekken bij onze Oosterburen genieten van dit volksfeest. Zo wordt er zelfs op ons vakantiepark een Oktoberfest georganiseerd. Bestel uw favoriete biertje en geniet van het najaar in de bosrijke omgeving van het park. De oranje en geel gekleurde bladeren aan de bomen maken het herfstgevoel compleet. 

Herfst Vakantiepark Hambachtal

Winter

Een witte kerst beleven? Kom dan vakantie vieren in de kerstvakantie bij Vakantiepark Hambachtal. Ons park ligt op slechts 400 kilometer afstand van Utrecht en toch zijn de heuvels van de Hunsrück in deze tijd van het jaar vaak bedekt met een laagje sneeuw. Wist u dat u daarom zelfs de kans heeft om te wintersporten in dit gebied? Met overwegend blauwe en rode pistes is het een fijn gebied voor de beginnende wintersporter. Het populairste skigebied in de buurt van Vakantiepark Hambachtal is Erbeskopf - Thalfang. Met een hoogte van 810 meter en ruim twee kilometer aan pistes kunt u even proeven van de wintersport. Enthousiast? Ontdek meer over ons vakantiepark in Duitsland met wintersport.

Winter Vakantiepark Hambachtal
 

Na een lange dag skiën of snowboarden nog wat energie over? Vanuit uw bungalow op het park staat u, zoals we hierboven vertelden, binnen no time in de stad Trier. Dit is dé plek waar u zich in december onderdompelt in kerstsferen. In deze historische stad vindt u een van de mooiste en meest bijzondere kerstmarkten van Duitsland. Op deze grote kerstmarkt, met een middeleeuws thema, staan talloze marktkramen opgesteld pal voor de kathedraal. Een uniek gezicht! Shop de leukste versieringen en handgemaakte kerstartikelen bij elkaar en verwen uzelf tussendoor met lokale lekkernijen. Een glas glühwein mag natuurlijk niet ontbreken. 

En weet u al in welk seizoen u Vakantiepark Hambachtal wilt bezoeken?

 
Kerstmarkten Duitsland